"Téved az USA, ha azt hiszi, hogy az óceán felől biztonságban van" - írják nyilatkozatukban, arra célozva, hogy olyan nukleáris rakétát fejlesztenek, amivel az Egyesült Államok területe is elérhető.

Az ENSZ Biztonsági Tanácsa a sorozatos rakétakísérletek miatt rendelt el szankciókat a kommunista ország ellen, erre válaszoltak fenyegetőzéssel – számolt be róla a New York Times cikkét összefoglalva a 444.

Ri Yong-ho észak-koreai külügyminiszter a Délkelet-ázsiai Nemzetek Szövetségének ülésén fejtette ki, hogy országa továbbra is folytatja a rakétakísérleteke és ragaszkodik nukleáris arzenáljához, a büntetéseket pedig amerikai vezetésű pánikreakciónak nevezte.

„Nincs nagyobb hiba annál, mint hogy az Egyesült Államok azt hiszi, hogy területe biztonságban van az óceán felől”- fogalmazott.

Észak-Korea rakétakísérleteinek célja továbbra is az, hogy végre képesek legyenek velük elérni az amerikai partokat, pontosabban, mint a külügyminiszter mondta: "az Egyesült Államok szívéig".

Címlapkép: Pixabay / WikiImages CC0

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

r2d2
Kína meg az oroszok tépkedik az akáclevelet: szeret - nem szeret...
Már rég seggbe kellet volna k*rni őket!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
r2d2
Kína meg az oroszok tépkedik az akáclevelet: szeret - nem szeret...
Már rég seggbe kellet volna k*rni őket!
papa.49
Majd elcsodálkozik a ,,jóllakott óvodás,, az élete utolsó másodperceiben, mikor a rakéta befordul a sarkon mielőtt felrobbantja őt ...
Pálinkás Pál
Nos...csak egy kis számtan...amíg a dagat majom rakétáiból 10-ből jó ha kettő elindul...addig ezt az amerikai rakétavédelmi rendszer kisiskolás matinéként semlegesíti...úgyhogy jobban teszi a zsírgolyó ha kicsit gondolkodik...
Eladott Ország
kecskefeszek.net/poenkepek/kep/medium/2016/10/14750-demokracia.jpg
Majd megérkezik 90.000 tonna színtiszta demokrácia Észak-Korea partjaihoz.
A világon jelenleg 33 repülőgép-hordozó hadihajó van szolgálatban, ebből 19 amerikai, 4 francia, 2-2 brit és olasz. Az eddigi legnagyobb, 100 ezer tonna körüli Nimitz-osztályból, és természetesen az új, Gerald Ford-osztályból is csak az amerikaiaknak van, előbbiből tíz, utóbbiból mostantól egy.
papa.49
@Eladott Ország: Ez a hibbant barom csak az erőből ért...
papa.49
A takonyorrú sokat kekeckedik, Dél Korea sziget lesz !!!
Lackó50
A kis butus csak a támadásra gondol. Hogy az ellenfélnek van védelmi rendszere, arra nem is mer gondolni.Az ő szeretett rakétáit már félúton kilövik és jön a válasz. Neki meg milyen védelem van a kezébe ezekkel szemben? Tankok? Géppuska? Háááát akkor készülhet a rakéta vadászatra. Meg lesz lepve. No de kicsi törpébe annyira tombol a kisebbségi érzés, hogy azt se tudja mivel kompenzálja, hogy ezt ne vegyék észre. Általában az ilyenek szokták osztani az észt, hogy nagynak tűnjenek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.