De még ne foglalózzon, nem ússza meg csak ennyiből.

A Király Beverly Hills-i otthonát kínálja bérbeadásra a HomeAway Los Angeles-i ingatlanügynökség. Egy éjszaka 4000 dollárba kerül, ami csak kicsit több, mint egymillió forint, de persze van csavar is a történetben: hogy kiszűrjék a komolytalan macskajancsikat, minimum 5 éjszaka a legrövidebb bérelhető időtartam. Szóval egyelőre senki ne foglalózzon, ha nincs erre elverhető 20 ezer dollárja, ez azért már mégiscsak több, mint 5 millió forint 5 éjszakáért.

Elvis Presley's Beverly Hills Estate,... – HomeAway Hollywood Hills

Elvis Presley's former Beverly Hills estate boasts 4-bedrooms, 5-baths, and spans 5,367 square feet, with floor-to-ceiling windows and walls of glass in every room. This Trousdale property, perched on a small ...

Ha viszont van, akkor kap érte egy hegytetőn elhelyezkedő, pazar kilátású, 4 hálószobás, hat fürdőszobás, csupa mennyezettől-padlóig üvegablakos (helyenként üvegfalú), légkondis-kandallós palotát pazar kilátással, és persze tágas kerttel, benne medencével és wellness-részleggel és kiszolgáló személyzettel. Ha pedig az anyóst is vinni kell, hátul van egy külön vendégház is, és lehet majd fotózkodni a kapu előtt, ahonnan a Király is üdvözölte a rajongóit a 60-as években, amikor feleségével, Priscillával, és kislányukkal, Lisa Marie-val laktak itt.

Napi egymillióért lakhat Elvis Presley villájában

 Kép és címlapkép: HomeAway

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.