De Franciaország is kapott a fenyegetésekből. Rövid fegyverszünetet követően újra fellángolt a vita Törökország és az EU között - és most már elég komoly fenyegetések is elhangzottak. A nemzetközi helyzet fokozódik A kormányközeli Yeni Söz címlapja szerint Németországot a török hadsereg három nap alatt le tudná rohanni – a francia invázióhoz pedig egy óra is elég lenne. Törökország lassan 12 éve küzd azért, hogy csatlakozhasson az EU-hoz, és bár lényegi előrelépés nem nagyon történt, a tárgyalások során rengeteg olyan vitás pontba ütköztek a felek, amely miatt megromlott a kapcsolat, elsősorban Németország és Törökország között. Erdogan a migránsválságot is megpróbálta céljai elérésére felhasználni, és bár sikerült egy eredményesnek tűnő egyezményt kötni a kérdésben, amely jelentősen felszabadítja a balkáni útvonalat a nyomás alól, a német-török viszony időközben holtpontra jutott.

Forrás: faktor.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@qxy: 14:33, igen, véleményem szerint ez a legfontosabb probléma. Nem merne az ördogán ilyen bátran fenyegetőzni ha nem lenne már Európában több milliós serege. Ezek egy konfliktus esetén nagyon erős partizán hátteret adnának, belülről ismerik a rendszert, tudják melyik víztározóba kell bedobni valamit és tökéletesen tisztában vannak vele, hogy az európai népek nem hadrafoghatók, a fiatalok csak vonaglani járnak a drogosklubokba vagy csak az utcán vedelnek. A haza mint fogalom nem jelent nekik semmit és nem tudnak kölönbséget tenni egy iszlámra gyalult agyú emberszabású és egy európai fehérember között.

Arról nembeszélve, hogy a török egy igenjól felszerelt ütőképes hadsereg, míg a németnek van egy idióta főparancsnoka aki ha bekéretőznének a török janicsárok csak annyit nyögne ki

jó, hát akkor jöjjön mind.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Erdogannál teljesen elgurult a gyógyszer, hisz a Törökök Bécsnél tovább soha nem jutottak! Ez Ómolnár kamu híre!
wagabund
..."Három nap alatt lerohanjuk Németországot"...

na emberek! kaszára, kapára, jön az ellen..egyszer már átrohantak rajtunk, másodszorra már rutinból mennek.

a plüssmacis-lufis étel és vízosztók felkészülnek!
karma1
Azert erre a 3 napra kivancsi volnek, es persze a franciaorszagi rovidebb ideju lerohanasra is. (Ugyan mitol tudjak gyorsabban lerohanni Franciaorszagot?)
Az, hogy erdoganhoz kozeli ujsagok mit irnak, az egy dolog: olvassunk meg tobb magyar idoket, origot, ripostot, es megtudjuk, hogy a magyar hadsereg eppen vetekszik a felelmetes Feketesereggel, a Spanyol Armadaval, csak ezeknel sokkal jobb es modernebb, tehat mi fel kezzel megallithatjuk erdogant.
De persze nem tesszuk, mert eppen erdogan seggenek fenyesre nyalasa folyik, nagy erokkel. Vagyis lassan eljon az az ido, amikor szint kell vallani, kivel is tartunk...
Ha egyszer az eletben egyetlen egy magyar vezeto felfogna, hogy az eges kelet-nyugat legnagyobb metszespontja a Blaha Lujza ter-Nagykorut sarka, es hogy csak 10 millioan vagyunk a kis hazankban, barmifele komoly hadero nelkul, akkor nem mindig a rossz oldalra probalnank meg helyezkedni, mint mar annyiszor tettuk a tortenelem soran.
Raadasul a semmiert. Nemregen lattam a History channel-en egy torok hodoltsag korarol szolo musort - nana, hogy felkaptam a fejem, a nemzeti buszkeseg, az Egri Csillagok, vegvarak, torokok elpaholasa es hosi szerepunk abban, hogy a Nyugat megmenekulhetett a bulbulszavu muszlimok kardjaitol, teljesen megmamorositott...
Aztan jott a nagy pofaraeses: szepen, tortenelmi terkepekkel, felvonulasi es csataterekkel, evszamokkal jol m,egtuzdelt dokut lattam, amiben Magyarorszag szerepet EGYETLEN SZOVAL SEM EMLITETTEK, csak kiemeltek a nagy nandorfehervari szerb-horvat ellenallokat, mint egy kis intermezzot...Egyre csak vartam az egyoras programban, hogy mikor emlitik, Mao. 150 eves megszallasat, lakosai harmadanak elpusztitasat, ehelyett hallgattam a nemetek gazdag kereskedovarosai altal kiallitott zsoldoshadsereg dicsoseget...
Valaki mondja meg a csuti skizonak, hogy amirol o hablatyol, -miszerint o a nyugat eloretolt vedobastyaja - egy kurva szo sem igaz, es koszonik, nem kernek belolunk. Megint mi leszunk az agyutoltelek.
karma1
@peterkelemen: Sajnos,... Es akkor a csuti ducenak egy rohadt szava se lehetne, mert "barati" latogataskent adna el magat erdogan... Viszont ezt meg ki kellene magyaraznia Brusszelben a Nagy Kombinatornak, szoval, lesz problemaja eleg, ha kiengedik Grazbol... Nemsokara kijon, de szerintem mar ott sem tudnak javitani rajta, inkabb gondolom azt csinaljak, hogy az egyik maniajabol kidolgozzak, es egy masikkal , egy uj dilivel elterelik a figyelmet...
sokanvagyunk
Még gondolkodik azon, kinek a támogatásával indulna harcba - a barátjával vagy a szövetségesével. :)
qxy
Tulajdonképpen, amennyi " Tűrkise" van Németországba, nem is kellene rohangálni.
kokopelli
Az lesz a nagy show,hogy németorsági törökök adják majd az első önkén-
tes "Janicsárezredet" az Erdogán ellen! Amit hosszú évtizedeken keresztül
összegályáztak azt a haláluk árán is megvédik! Ezt diktálja a becsületük!
"Az utódaimnak,ha beledöglöm is,az otthona megteremtéséhez mindent meg
kell tennem"!Ameddig az "Erdogán effendi" csak szájkaratézik addig ok,de
ha ahhoz nyúlna amit én összeizzadtam a családnak,ott vége a dalnak!
Érdekes nép! A törtélem ellen immunisak,de biztosak hogy ismerik,akkor is
ha szájhagyomány útján terjed náluk! :--)
Nessy
Hát, ha Magyarországon keresztül rohannak, akkor itt kicsit lelassulnak az üdvözlő beszédek miatt! Orbán és a hívek, minden nagyobb városban fogadást adnak a török vezéreknek!
qxy
@Nessy: De az a jó hogy nem maradnak itt. Régen is itt akartak maradni de nem ment nekik sem mint a többinek. Hitler is kutatta mi az oka hogy akik elfoglalták a Kárpát medencét, senki nem maradt itt Miért is? Nem sokan tudják mi az oka.
Nessy
@qxy: lehet, hogy ez a fene nagy jólét, még nekik is sokk???
quadrocopter
Gondolom a németek és a franciák be is szartak rendesen egy török Orbán ugatásától!
Ki kéne b***atni a NATO-ból, csak ugye, ott vannak a NATO bázisok Oroszország szemmel tartására!
qxy
@Nessy: Amúgy meg a Törökök nagyon utálják a Magyarokat Németországba..- Mindet haza kellene zavarni azt mondják. Én meg,.- ja igazad van mind az összes Török gecit aki nem tud megélni békében .- azt csak áll néz, bambán és azt mondja .- én én nem így gondoltam. Én meg , - leszarom izzítsd a szőnyeget oszt repülj " áslok"
Eladott Ország
Nándorfehérvárnál 1456-ban sem sikerült, Hunyadi János hadvezér megállította a törököket.
A nándorfehérvári diadal évtizedekre megállította a törökök európai terjeszkedését. A győzelem emlékére vezette be III. Kallixtus pápa az Urunk színeváltozása ünnepet az egész egyházban.
Peller Anikó
@qxy: 14:33, igen, véleményem szerint ez a legfontosabb probléma. Nem merne az ördogán ilyen bátran fenyegetőzni ha nem lenne már Európában több milliós serege. Ezek egy konfliktus esetén nagyon erős partizán hátteret adnának, belülről ismerik a rendszert, tudják melyik víztározóba kell bedobni valamit és tökéletesen tisztában vannak vele, hogy az európai népek nem hadrafoghatók, a fiatalok csak vonaglani járnak a drogosklubokba vagy csak az utcán vedelnek. A haza mint fogalom nem jelent nekik semmit és nem tudnak kölönbséget tenni egy iszlámra gyalult agyú emberszabású és egy európai fehérember között.

Arról nembeszélve, hogy a török egy igenjól felszerelt ütőképes hadsereg, míg a németnek van egy idióta főparancsnoka aki ha bekéretőznének a török janicsárok csak annyit nyögne ki

jó, hát akkor jöjjön mind.
kokopelli
@quadrocopter: (15:16)
már veszem a páncéllemezeket az ablakra,a víztározó tankot a pincébe,
és az autóátalakításhoz szükséges csalafintaságokat! Van egy ollyan ér-
zésem,hogy a Zerdogán látta az "Ordító egér"-t,de nem szinkronizálták
neki,és abban a hiszemben él,hogy a németek is elhagyják a foschás-
tój a hazát,és bevonulhat pl.az üres Berlinbe,de az is lehet.hogy Dánia
felől üt rá a Bundeswehr-re! Ravasz egy népség a türkisches Volk :--))!
1magyar
Jobb lenne már ha mindenki maradna a seggén otthon!
1magyar
@Peller Anikó: Szerintem is, nem tagadja meg önmagát az ott lévő sok millió török ha az anyaországáról lenne szó.
Cefi
"Három nap alatt lerohanjuk Németországot - állítják a törökök"
Jééé! Törökországban is a fidesz van hatalmon?
kokopelli
@1magyar: (18:50)
...hány olyannal beszéltél már?...csak kérdem!
1magyar
@kokopelli: Én eggyel sem, de neked biztosan "őszintén" elmondanák ha az anyaországuk ellen tennének bármit is?
kokopelli
@Cefi: A második és a harmadik generáció már úgy megszokta a jólétet,
hogy ß@rik az nagyapák irredentizmusára! Meg van a lóvé,a 3-as BMW
a kégli oszt annyi! Aki már ott kint alapított családot azoknak a gyere-
keik úgy beszélik a nyelvet és követik a szokásokat (disko,sport stb),
hogy meg nem mondanád honnan jöttek! Olasz,török görög spanyol stb!
De a messzi Mo.-n mindenki tudja a tutit! :--((
kokopelli
@1magyar: ...nem a törökök akarnak lerohanni valakiket,mint NATO
tagok a másik tagot? Igen! Az én ismerőseim leß@rják Erdogánt! Van
családjuk,és soknak már unokájuk is!Az első generáció már rég kiha-
lóban vanl!
Akinek még kérdése van,az forduljon a török statisztikai intézethez!
Cefi
@kokopelli: Te jobb ha inkább félsz! Nézz körül a szomszédok közt, van e bmw. Tudod, mostanában kigyulladnak...
kokopelli
@Cefi: ..nem kell Kumpel! Gargalizálunk Raki-val,oszt megy a foci-
szakértés ezerrel! :--))
(a BMW-k stb.-k a "Káosz-napon" lángolnak a nagyvárosokban német hul-
ligánok fáklyáitól május 1-én!) A török inkább az asszonyt gyújtja fel mint
a BéeMWé-jét !!! :--))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.