Kerényi Imre beválogatta a Nemzeti Könyvtár sorozatba a mocskos szájú médiaszemélyiség műveit is.

A hírhedten mocskos szájú médiaszemélyiség művei is bekerülnek a magyar irodalom legjelesebb művei közé, a Kerényi Imre által létrehozott Nemzeti Könyvtárba – szúrta ki a Blikk a Demokrata friss, Kerényivel készült interjújában.

"Nagy lesz a felháborodás, mert a Nemzeti Könyvtárban meg fogom jelentetni Bayer Zsoltot" – fogalmazott a miniszterelnöki megbízott, aki Orbán Viktor kérésére hozta létre a Nemzeti Könyvtár sorozatot, de az Alaptörvény terjesztésével kapcsolatos koncepció kidolgozásáért és végrehajtásának irányításáért is felel. 

A Nemzeti Könyvtárba eddig csak színvonalas irodalmi szerzők kerülhettek, így például Jókai Mór, Karinthy Frigyes, Móricz Zsigmond, Gárdonyi Géza vagy Kosztolányi Dezső szerepelnek a névsorban. Meg ezután akkor majd Bayer Zsolt is, akinek művei eszerint megfelelnek a kormányzati honlap definíciójának: "olvasása, illetve újraolvasása gyönyörködtet, tanít és erősíti a nemzeti érzést".

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Aki ezt mondja az sincs a tudás magaslatán,egy bunkó%
mariaberta
Kerényi egy elmebajos, leköpném magam, ha ennek a mocskosnak egy sorát is elolvasnám, és elmehet haverjával oda, ahova bajer elvtárs -népszabi újságírója volt ugyi- el szokta küldeni a neki nem tetszőket.
Mellékesen egyetértek fent nevezett "ankával".
quadrocopter
@mariaberta: Kerényi? Vén buzi! Lehet, hogy Bayer-Paraszt Zsolt is befeküdt neki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.