Isten felhatalmazta rá Trumpot, hogy megsemmisítse Kim Dzsong Un-t – állítja Robert Jeffress baptista lelkipásztor, aki nem mellesleg egyike Trump főtanácsadóinak. A texasi lelkipásztor vezette a hálaadó imát az elnök beiktatásának napján. “A Bibliában, a rómaiaknak írt levélben is benne van, hogy Isten lehetővé teszi bármilyen eszköz igénybevételét – ide értve a háborút is – ha a Gonosz megállítása a cél. Észak-Korea esetében így Isten felhatalmazást ad Trumpnak, hogy megállítsa Kim Dzsong Un-t – írja a Washington Post.

Forrás: hu.euronews.com
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
@1magyar: ÉKoriu irtózatos hadsereggel rendelkezik. Ha nem írtja ki őket, akkor várható egy invázió. Úgyis sokan vagyunk.

Úgy nincs értelme háborúzni amit az amcsik Arábiában csinálnak, szétlövik a sivatagot mindenféle lézeres bombákkal, közben meg szétrajzanak ezek az öngyilkos iszlámtudatúak az egész világban.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Ilyen szektás agyhalottakból tevődik össze a fidesz+kdnp is. Ezek szívesen gyilkolásznak Isten nevében.
papa.49
Ha meg rosszul kitör az atomháború, eléggé nagy a tét, nem gondoljátok ???
1magyar
Nagyon vicces! Szíriában -ehhez képest maroknyi- terroristával sem tudnak mit kezdeni majd pont ÉKorával!!!?
Peller Anikó
@1magyar: ÉKoriu irtózatos hadsereggel rendelkezik. Ha nem írtja ki őket, akkor várható egy invázió. Úgyis sokan vagyunk.

Úgy nincs értelme háborúzni amit az amcsik Arábiában csinálnak, szétlövik a sivatagot mindenféle lézeres bombákkal, közben meg szétrajzanak ezek az öngyilkos iszlámtudatúak az egész világban.
1magyar
@Peller Anikó: Hát ez az! Az iszlámmal sem tud mit kezdeni, akkor ezzel a nagyobb bajjal sem tud megbirkózni.
sokanvagyunk
Nem látok nagy különbséget - Isten, vagy Allah nevében... - beteges ideológia kérdése, a lényeg a gyilkolás.
Eladott Ország
nepszava.us/egy-hamis-profeta-haborura-uszitja-trumpot/
Egy hamis próféta háborúra uszítja Trumpot.Miközben egy elmebeteg Isten nevében népirtásra buzdítja az Egyesült Államok ugyancsak elmebeteg elnökét, hogy a saját diktátoraitól eleget szenvedő nyomorult koreaiak tömegeit gyilkolja meg, esetleg egy nukleáris bombával veszélyeztesse a szomszédait is, esetleg egy ilyen lépéssel világháborút robbantson ki. Mert egy ilyen hülye félremagyarázza a konkrét helyzetre a Róma levél 13. fejezetét. Nem érez ezért senki felelősséget?
Nessy
Miután Istent nem lehet semmilyen bizottságban "meghallgatni", így mindent rá lehet fogni! A keresztes háborúktól, az inkvizición keresztül a mai politikusok baromságait! Itt nem számítanak az országhatárok, jó pár cezaromániás vezető van, aki a saját istene nevében gyilkol, rabol.
colibri
Valóban, nem érzik a felelősséget, a döntéseiknek a súlyát, a következményeket. Nehéz eldönteni melyik a korlátoltabb agyú: a pap, vagy az elnök?
papa.49
Addig bizergálják az indítógombot, míg a rakéta valóban elindul, aztán csak ásóval felszerelve indulhatunk a temetők felé, lesz még talán annyi időnk, hogy elássuk magunkat, mert tévedés lenne azt hinni, ez csak É-Korea, éa az USA. háborúja lesz, ebbe mindenki akinek van atomfegyvere be fog szállni !!!
Oszt. ENDE...
Pálinkás Pál
@1magyar: És miért...mert ha keményebben lépnek fel ..a sok jogvédő egyből ajvékol...katonailag Szíriát kb egy nap alatt földdel egyenlővé tudnák tenni!!!
1magyar
@Pálinkás Pál: A jogvédőket kellene Szíriába elküldeni az isishez, hogy beszéljék meg!
De nem hinném, hogy Amerikát érdekelnék különösebben a jogvédők, hiszen azok a barmok tapossák földbe az emberi jogokat.
papa.49
@anka: Azt mondja a trampli ,,nekem nagyobb van öcsi,, DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
anka
@papa.49: - igen..., a kép is úgy ábrázolja! :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.