Az izraeli miniszterelnök a buszokkal odaszállított támogatóinak elmondta, hogy csak a baloldal és a baloldali média próbálja besározni. A tévécsatorna felidézte, hogy 1997-ben a korrupcióval vádolt akkori belügyminiszter, Arie Deri a szerdaihoz hasonló támogató nagygyűlést szervezett magának, de 2000-ben egy izraeli bíróság kenőpénz elfogadásáért ettől függetlenül három év börtönre ítélte, ahonnan huszonkét hónap után szabadult. Deri jelenleg ismét belügyminiszter, és a rendőrség ismét, már többször kihallgatta újabb korrupciós ügyek gyanújával. Ari Harow, Netanjahu bizalmasa és volt kabinetfőnöke múlt pénteken vádalkut kötött az izraeli ügyészséggel, s ennek keretében vallomást tesz a miniszterelnök elleni nyomozásokkal kapcsolatban.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: bencemacska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Netanjahu M.o-n volt, és OV-val tárgyalt.
Emlékszik még valaki az "Arab Tavasz" kezdetére, vagy az egyiptomi eseményekre?
De kinek kellene idejönni, hogy OV repüljön?!
sokanvagyunk
Nagyon gyorsan meg kellene a viszontlátogatásokat szervezni hozzá, mert egyébként igencsak zárt körűvé sikeredhet a látogatás - a díszőrség helyett csak sima őrséggel... :)
Equus
így már érthető a nagy barátság. A két bűnöző megbeszélte hogyan lehet minél többet lopni következmények nélkül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.