Döbbenetet okozott a spanyol tengerparton megjelenő, migránsokkal teli csónak kikötése Cadiz tartomány egyik népszerű strandján. A napozó turisták között szerda délután kötött ki a felfújható csónak tele illegális bevándorlóval. Az incidens a Zahara de los Atunes nevű falunál történt, az egyik napozó felvételén a vízben ugráló turisták láthatók, majd hirtelen megjelenik a migránsokkal teli csónak. Több tucat ember ugrik ki a partra, majd kihúzzák a vízből a gumicsónakot. Az egyik helyi lap arról tudósított, hogy a csónakban utazó bevándorlók gyorsan megváltoztatták a ruházatukat a kiszállás után, nehogy felismerjék őket az illegális bevándorlók elfogásával megbízott spanyol

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
@quadrocopter: Nincs igazad...szarok én viktorra...de attól is hányok hogy bármerre nézek Európában ,mindenhol koszos arabot ,niggert látok!!!Akármennyire is fáj nektek a fehérember ugyanúgy rasszista,mint az összes többi...mindenki a sajátjaival érzi jól magát..és aki mást állít az egy hazug köcsög!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Szerinte a magyar miniszterelnöknek létfontosságú, hogy a migráció meghatározó kérdés maradjon az európai politikában, különösen most, hogy csökkent a migránsok száma, ez EU pedig szigorította bevándorlási politikáját.

Orbán Viktor terve, hogy a menekültválság keltette félelmeket kihasználva az általában a szélsőjobboldalhoz köthető álláspontok elfogadására bírja az Európai Néppártot (EPP) - tette hozzá a szerző.hvg.hu/itthon/20170810_ft_orban
Pálinkás Pál
@quadrocopter: Nincs igazad...szarok én viktorra...de attól is hányok hogy bármerre nézek Európában ,mindenhol koszos arabot ,niggert látok!!!Akármennyire is fáj nektek a fehérember ugyanúgy rasszista,mint az összes többi...mindenki a sajátjaival érzi jól magát..és aki mást állít az egy hazug köcsög!!!
quadrocopter
@Pálinkás Pál: "Seres: Migránspánik a Balatonon. De csak az orbánista politikusok között!" (prop.)
Olvasd el, aztán nem úgy lesz, ahogy gondoltad! A britek és a jenkik érdekes módon jól elvannak az ázsiaiakkal, a színesekkel, az eszkimókkal, a közép-amerikaiakkal a dél-amerikaiakkal, csak itt fossák halálra magukat a fél-ázsiaiak!
Pálinkás Pál
@quadrocopter: Te beszéltél már amerikai emberrel??? Ne a hivatalos propaganda dumát szajkózd...beszélj egy amerikaival..az majd felvilágosít róla hogy kerülik a nigga gettókat...a latin negyedeket...oda tisztasséges ember a lábát nem teszi be!!!
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Itt lesre futottál, van jenki és ausztrál ismerősöm is, mondjuk az ausztrál magyar származású, de a jenki nem!
A süketelést nekem nem fogod be mesével, mert ebben a tárgyban nem működik, eléggé otthon vagyok a témában és első kézből!
Obama hogyan lett elnök, ha akkora a rasszizmus? Kb. 30 milló színesbőrű él az USA-ban, még többségnek sem nevezhető, igaz?
Nessy
Akkor most, igy pár száz év távlatából érthető, hogy "örültek" az indiánok a fehér embernek! Meg a mayák a spanyoloknak!
Meg az afrikaiak a gyarmatosítóknak.
quadrocopter
@durbincs: Kinek ugatsz vakarék?

@Pálinkás Pál: ami törlődött: - a déli államokban lelhető fel nyomokban még a rasszizmus, a volt rabszolgatartó államokban!
Pálinkás Pál
@quadrocopter: Te igen hülye...ausztrál ismerősről beszélsz...no azok vigyáznak az országukra...oda egy migráns sem teszi be a lábát...lehet utána olvasni...más...tisztában vagy te vele hogy működik az amerikai elnökválasztás???nem a lakósság választ,hanem úgynevezett elektorok...és te értesz hozzá...kb annyi valóságtartalma van az elektori választásnak,mint nálunk ha valami cigánykérdés merül fel...a parlamentbe egységesen mellette szavaznak...az emberek zöme meg utálja őkat!!! Remélem kicsit oszlattam a ködöt a fejedben!!!
quadrocopter
@durbincs: Tanuld a magyart vakarcs, ettől még persze primkó idióta barom vagy és leszel is, de legalább olvasható!
wagabund
..."a csónakban utazó bevándorlók gyorsan megváltoztatták a ruházatukat a kiszállás után, nehogy felismerjék őket "...

Fejlődik a bevándorlási technika?Nem. Ezek nem is akarnak kérelmet beadni. Más küldetésük van.
Pálinkás Pál
@Nessy: Azzal a különbséggel..hogyha a fehérek nem mentek volna Afrikába,akkor azok még mindig követ pattintanának...mellesleg az volna a helyes!!!
Nessy
@Pálinkás Pál: Nem tudhatjuk! Érdekes a történelem! A valóban magas görög - római kultúra után Európára beköszöntött a sötét középkor.
.
Nessy
@durbincs: A kecske mekeg, a birka béget, a bárányok hallgatnak.
Pálinkás Pál
@Nessy: Ami nagyrészt a Katolikus Egyháznak köszönhető...ez tény...De ha most megnézel valami eldugott szines törzset,visszacsöppenhetsz a kőkorszakba!!!
Nessy
@Pálinkás Pál: Tied a pont! Ebben igazad van! :-))
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Anyád a hülye, aki nem kést nyomott a pofádba cici helyett!

Amihez hülye vagy, abban hallgasd az okosokat! Ausztráliában is tombolt anno a rasszizmus a bennszülöttek, az aboriginek terhére, de ma semmi, vagy csak minimális gondjuk van egymással!
Parasztkám, ez a helyzet, könyveld el magadnak, a kurucinfós baromságodat feldughatod magadnak, meg a menekült majrédat is!
Pálinkás Pál
@quadrocopter: Nekem ugatsz kicsicsíra...Hülye vagy te mindenhez...látom a kommentekből ,másnak is ez a vleménye rólad...most nem valami romkocsmában iszogatsz a füves haverjaiddal,engem nem hat meg a hülye dumád!!!
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Ne másra - az idióta sötét barátodra - hivatkozz védekezésképpen, parasztgyerek, eléggé egedül vagy az oldalon a fosó, majrés barom álláspontoddal és ezt a lájk mutatja, ergo: azután pofázz, miután összeszámoltad!
Pálinkás Pál
@quadrocopter: Lájkolod magad,vagy fizetsz pár sört a haveroknak???Én itt azt látom hogy téged mindenki ergyáz...van is miért...senki nem fosik...tudod más félni,meg más utálni valakit!!!
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Ne magyarázd magad parasztgyerek, olyan majrés vagy, hogy a kocsonya tőled tanulta a remegést!
A túlzásaid a bukta jelei ebben a tárgyban de ahhoz is sötét vagy, hogy észrevedd!
"téged mindenki ergyáz.." - tudod, lájkszámolás és feldughatod magadnak a menekültekét is!
quadrocopter
@durbincs: Mi ez a házi, kitalált szólásmondás - stupid?
quadrocopter
@durbincs: Miről mesélsz kiskabát. Mintha az Obamás elnökké választásra nem tudtatok volna köpni-nyelni! Mire vered magad akkor? Vetíted a buktádat? Ismét sok az indoklatlan vessző, ergo: ismét ideges vagy, persze ez csak a megszokott!
quadrocopter
@durbincs: Látod, te kis primkó, értési vagy olvasási gondod van?

"Obama hogyan lett elnök, ha akkora a rasszizmus? Kb. 30 milló színesbőrű él az USA-ban, még többségnek sem nevezhető, igaz?
ma, 16:26"

Mi helyzet stupid, így sem rémlik?
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Ne legyél már ekkora marha! Az elektorokat kik választják?
quadrocopter
@durbincs: Mi van stupid, nem tudod hol vagy?
quadrocopter
@durbincs: "Obama hogyan lett elnök, ha akkora a rasszizmus? Kb. 30 milló színesbőrű él az USA-ban, még többségnek sem nevezhető, igaz?
ma, 16:26"

Mi helyzet stupid, így sem rémlik?
quadrocopter
@durbincs: Mi helyzet stupid, így sem rémlik? Merülsz, mint a kínai elem?
quadrocopter
@durbincs: Merülsz, mint a kínai elem! Ennyi tellett tőled!
Lecuppanthatod a menekülteket - stupid!
quadrocopter
@durbincs: Lecuppanthatod a menekülteket - stupid! De be is csókolhatsz a "betlehemükbe"!
quadrocopter
@durbincs: Irigykedj - stupid!

"Japán tudósok: a csimpánzok négyéves gyerekek értelmi szintjén lehetnek"

Ide juss el!

De azért lecuppanthatod a menekülteket - stupid! De be is csókolhatsz a "betlehemükbe"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.