Észak-Korea négy rakétát tervez amerikai terület felé indítani. De mi ez az egész? Tényleg kemény a helyzet? Összeszedtük a fő kérdéseket és persze a válaszokat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A ket idiota egymasnak ohajt feszulni - aztan nem nezik, hogy a verekedesuk kozben mi torik ossze a kocsmaban.
DE: ha mindenki elsiklott egy komoly teny folott, en azert nem:
ha az idiota feju ilyen szepen eltervezte a 4 raketajanak az utjat, es meg azt is megmondta, hogy JAPAN FELE lone ki azokat, megis mit gondol az idiotaja? Hogy Japan majd olbe tett kezzel nezi, hogy a 4 raketa elhuzzon a fejuk folott? Es mi van akkor, ha a teljesen elkurt raketajuk feluton elfarad, es nem Guamot, hanem Japan valamely varosat talalja el?
Ez a hulyegyerek tenyleg azt hiszi, hogy Japannak, Amerikanak nincsen kivalo vedelmi rendszere?
Remelem, nem is fogjak neki megmondani, es trump vagy eppen a japan csaszar rendesen odaporkol a raketainak, amit kiloni keszul... Valakinek le kell allitani ezt a hulyet, ha a nagyfaterja meg a faterja elfelejtette illoen megrugdosni a fejit, mint ahogy azt a mi Gazdaallatunkkal tette az o makarenkoi neveleshez szokott faterja...:o(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.