Az Egyesült Államok felkészült a válaszcsapásra Észak-Korea ellen – jelentette be pénteken a Twitteren Donald Trump amerikai elnök – írja az MTI-re hivatkozva az atv.hu.

"Teljesen készen állnak a katonai megoldások, csőre töltöttünk arra az esetre, ha Észak-Korea nem bölcsen cselekszik. Remélhetőleg Kim Dzsong Un más utat választ" – írta a közösségi portálon az amerikai elnök.

(atv.hu/MTI)

címlapkép: Youtube

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Sajnos, akarmekkora idiota is a nagyranott csecsemo, es barmennyire is sikertelen a sok meghiusult kiserletevel, sajnos a nagy szamok torvenye alapjan lehetseges az, hogy 20 kiserletbol 1 raketa betalal.
Meg csak atomtoltetunek sem kell lennie - szerintem meg nincs benne ilyen, mert annyit talan el tudtak magyarazni ennek az idiotanak a tudosok, hogy mekkora bajt hozhat sajat magara is, ha a kiserlet nem sikerult, es az atomtoltet lepotty meg Guam elott joval ( mondjuk a kilovohelytol szamitott 3 km-en belul, mert ez is benne lehet a pakliban!), de mar arra az egy betalalo raketara is megkaphatjak trump teljes legierejenek a tamadasat...
Az is igaz, hogy az a 3. VH-hoz vezetne, de talan valaki csak kilovi mar ezt az idiota napkozist, mielott azt kirobbantana...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@quadrocopter: feltételezem, hogy a nyugati rakétatechnikáról beszélsz ami biztonsági elemekkel van ellátva. De mit lehet tudni a koriui bombákról? Semmit.
quadrocopter
@Peller Anikó: Meg az oroszról, franciáról, indiairól, kínairól, pakisztániról, ugyanis létérdekük, hogy ne a seggük alatt robbanjon!

@Pálinkás Pál: - a két töltet általános érzékenységét viszonyítottam, az A. töltet biztonságosabb!
quadrocopter
@Peller Anikó: Ha semmi lenne, akkor már elsült volna néhány, a jenkik előszeretettel vesztették el a hidrogénbombáikat, 4.db.-ot a Spanyol partoknál, 1.db. Grönlandon, 1.db._ot a hazai Szavannah területén, ez utóbbi nem lett meg, bár volt némi robbanás, de nem atomrobbanás, hanem vélhetően a hagyományos töltete nem bírta a kiképzést, viszont a biztonsági retesz-berendezések miatt nem indította be a hidrogéntöltetet.
fekete
Trump,hogy csore toltott! Kina is.Ugy,hogy K,Jung Un tovabra is lovoldozheti raketait,es semmi
sem fog torteni.A BBC szerint az egyik Kinai lap-hogy amenyiben Un kezdi a raketait lovoldozni,KINA semit sem fog csinalni.( nem akar szomszed lenni a 35 ezer amerikai katonaval
kik Del Korabol ilyezgetik Un ot.De ha Trump kezdi el a hadakozast,KINA vissza utt KEMENYEN! Ugy,hogy D,Trump ma'r be is fejezte a haborut!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.