Angela Merkel német kancellár 20 ezerről 40 ezerre emelné azon menedékre jogosult embereknek a számát, akiknek a válságtérségekből az Európai Unió (EU) területére történő áttelepítéséről egy ENSZ- program keretében néhény éve döntöttek a tagállamok. Angela Merkel német kancellár 20 ezerről 40 ezerre emelné azon menedékre jogosult embereknek a számát, akiknek a válságtérségekből az Európai Unió (EU) területére történő áttelepítéséről egy ENSZ- program keretében néhány éve döntöttek a tagállamok. A kancellár – miután megbeszélést folytatott Filippo Grandival, az ENSZ menekültügyi főbiztosával és William Lacy Swinggel, a Nemzetközi Migrációs Szervezetet (IOM) főigazgatójával – úgy fogalmazott, az 500 milliós lakosú unió 40 ezer embert még “el tud viselni”. Németország természetesen kész kivenni a részét a befogadásból – tette hozzá Merkel. Az ENSZ néhány évvel ezelőtt terjesztett elő egy betelepítési programot, és ennek keretében az uniós tagállamok 20 ezer szíriai menekült...

Forrás: polgarportal.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
" Angela Merkel német kancellár 20 ezerről 40 ezerre emelné azon menedékre jogosult embereknek a számát, akiknek a válságtérségekből az Európai Unió (EU) területére történő áttelepítéséről egy ENSZ- program keretében néhány éve döntöttek a tagállamok."

Tehát akkor Magyarország is döntött erről!

Hahóóóóóó! Hol vagy Orbán?
peterkelemen
Polgár Portál avagy Orbán egyik szócsöve. Hazugságokkal tele.
quadrocopter
@peterkelemen: Legalább be lehet fogni őket!
quadrocopter
@peterkelemen: Egyébként rejtély, hogy miből tartja el a polgári portál.hu a Stefka féle gagyi társulatot, silány az oldal,alig vannak kommentek, nagy nulla az olvasottsága, az Oipusz alapítvány pénzeli ezt a díszes karámot - gondolom egy bőséges NAV vizsgálatot megérne! - amolyan pölgári módra adnak a véleménynyilvánításra is, vagy leveszik a kritikát az oldalól, vagy az egész cikket eltávolítják, hogy ne lehessen tovább kommentelni!

Tipikus segg-nyalogány röpcédula minőségű borzalom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.