Kínának egyértelművé kell tennie, hogy semleges lesz, ha Észak-Korea indít először olyan támadást, amely fenyegeti az Egyesült Államokat, de ha az Egyesült Államok és Dél-Korea támad először, és megpróbálják megdönteni az észak-koreai kormányt, akkor Kína meg fogja akadályozni őket ebben - írta pénteken a Kínai Kommunista Párt angol nyelvű hivatalos lapja, a Global Times.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Azt, hogy pontosan ki indítja el a háborút nem minden esetben lehet egyértelműen tudni így ez eleve badarság. Kína mindenképp lépni fog hisz eleve a következő lépésre gondol. Bárki kezdené el abból egyértelmű, hogy Világháború lenne.
quadrocopter
Kína már bejelentette napokkal ezelőtt, hogy leveszi a kezét Északról és az oroszoknak sem tetszik a dagi hőzöngése.
Equus
nincs ebben semmi meglepő. A status quo fenntartása Kínának mindenképpen érdeke. A véleménye meg már csak azért is fontos, mert nem $3 értékű amerikai államkötvény van a birtokában.
Trump úr sündisznót igyekszik benyelni. Ez nem Líbia, nem Vietnam... még Szudánnal sem bírtak el...
JAJMÁR
Csak emlékeztetőül: minden trampli támogató Hillarytól "féltette" a világbékét. Hiába mondtuk, hogy a tramplitól kell, mindig a gyöpös agyúak a veszélyesek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.