Az alig harmincezres marokkói város Sidi al-Kamel vészhelyzettel áll szembe. Nem is akármilyennel. A helyi Marocco World News című újság bizarr szörnyűségről számolt be. 15 helyi tinédzsert fertőzött 15 helyi tinédzsert fertőzött meg egy szamár veszettséggel. A nagyfülű patás nem ám harapással vagy másféle sebzéses módszerrel betegítette meg a fiúkat! NEMI ÚTON VITTE ÁT A KÓRT AZ IFJAKRA! Persze ne arra gondoljunk, hogy a helyi fuvarozó szamara marokkói lenykákat hágott volna meg! 15 siheder legényről van szó. És aligha a csacsi volt a kezdeményező! De mindenképpen ő húzta a rövidebbet. Tekintettel arra, hogy kiderült a veszettsége. (A hírből nem világos, hogy erre hogy jöttek rá a hatóságok!)… Van még egy érdekessége a történetnek. Sidi al-Kamel önkormányzata felhívta a lakosok figyelmét, hogy már akkor is keressék fel orvosukat, ha csak közelében jártak egy ilyen fenevadnak, vagy “szeretgették”!

Forrás: balrad.ru
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Csak nehogy megtermékenyítsék a szamarat mert akkor barmot ellik.
quadrocopter
@durbincs: Ezért tértél át a kecskére, mi? Fosol?
Peller Anikó
Ááááááááhhh, szamárbaszó édeseim gyertek németországba, itt még kislányokat is találtok, plüssmacival várnak. Pénct is kaptok érte.
Sámannus
Higgyétek el mindenről a csacsi tehet. Ha nem beteg semmi baj nincs belőle.
Bennünket is hágnak, pedig ezer féle bajunk van. Előbb utóbb elkapják a mi kehességünket is ezek a kecskeb.szó árulók
Sámannus
@lópicigáspár: Te Gazsi itt a szamárnál IS van puska! Ez párbaj!:DDD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.