Az olasz ügyészség számára gyanúsak lettek, felfüggeszti a migránsmentést az Orvosok Határok Nélkül nevû civil szervezet A Corriere della Sera a hét elején írta meg, hogy az olasz ügyészség vizsgálatot indított az Orvosok Határok Nélkül (MSF) nevű, egyébként Soros Györgyhöz közeli civil szervezet ellen. Az a gyanú, hogy összejátszottak az embercsempészekkel. A szervezet egyik vezetője, Hassiba Hadj Sahraoui tagadta, hogy bármilyen törvénytelenséget elkövettek volna. Szombat este viszont bejelentették, hogy felfüggesztik tevékenységüket az olasz partoknál. Trapani olasz ügyész az olasz napilap szerint a hét elején indított vizsgálatot az MSF ellen. Az a véleménye, hogy rendszeresen összejátszanak az embercsempészekkel.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Nem a tevékenységet kell felfüggeszteni hanem a tevékenykedő csempészeket akik milliószámra csempészik a fekákat Európába horribilis pénzért. Naná, majd ingyen.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Lehet, hogy most ez a legnagyobb biznisz a drog mellett?
Peller Anikó
Nem a tevékenységet kell felfüggeszteni hanem a tevékenykedő csempészeket akik milliószámra csempészik a fekákat Európába horribilis pénzért. Naná, majd ingyen.
quadrocopter
Origó? Bruhahahahahahaha...függetlenebb orgánum nem hozta?
MariO
Én elhiszem, hogy itt bárki feltölthet cikket, de azért a beérkezőknél lehetne valami hirtelen ellenőrzés, hogy passzol-e az oldal tartalmába, mert kezd piszkosul zagyvává válni az oldal.
quadrocopter
@durbincs: Beszoptad az origós mesét, primkó!

"Felfüggeszti mentőakcióit az Orvosok Határok Nélkül szervezet a Földközi tengeren.
Azért függesztjük fel tevékenységünket, mert az a benyomásunk, hogy komolyan kell venni a líbiai parti őrség fenyegető magatartását (...), és nem tehetjük ki semmilyen veszélynek munkatársainkat - magyarázta Loris de Filippi, az Orvosok Határok Nélkül (MSF) olaszországi vezetője a mentőakciók leállítását a Reuters hírügynükségnek.

A líbiai hatóságok azzal vádolják a Földközi-tengeren tevékenykedő nem kormányzati szervezeteket (NGO), hogy együttműködnek az embercsempészekkel, és bejelentették, hogy kitiltják hajóikat az észak-afrikai ország partjai mentén létesített, 97 tengeri mérföld szélességű "kereső- és mentősávból". (hvg.hu)
quadrocopter
@durbincs: Beszoptad az origós mesét, primkó! Égsz, mi?
quadrocopter
@durbincs: Ma ismét a lószopási napod volt, mert primkó vagy és megérdemled! Ezután is így lesz!
quadrocopter
@durbincs: Ma ismét a lószopási napod volt, mert primkó vagy és megérdemled! Ezután is így lesz!
GeoCravker
@quadrocopter: A helyzet az, hogy a Corriere della Sera ma közölte, hogy a nemzetközi orvosszervezet felfüggeszti a Libia partjainál végzett tevékeységét. De nem az olasz ügyészség, hanem a libiai parti őrség zaklatásai miatt
www.corriere.it/esteri/17_agosto_12/migranti-strappo-medici-senza-frontiere-sospendiamo-attivita-2e884b04-7f6e-11e7-8c75-7e93437e930b.shtml

Goodle-ferdítő:
translate.google.hu/translate?hl=en&sl=it&tl=hu&u=http%3A%2F%2Fwww.corriere.it%2Festeri%2F17_agosto_12%2Fmigranti-strappo-medici-senza-frontiere-sospendiamo-attivita-2e884b04-7f6e-11e7-8c75-7e93437e930b.shtml

Még a robotfordító szövege alapján is jobbára azért tehetik meg, mert az olasz hadihajók biztosítják a területet a továbbiakban.

A lap keresésekor különben dob a hétre üggyészségi hírt, ha jól látom:
Google-ferdítő
translate.google.hu/translate?hl=en&sl=it&tl=hu&u=http%3A%2F%2Fsitesearch.corriere.it%2Fforward.jsp%3Fq%3DMedici%2520senza%2520frontiere%23

A többi stimmel...
Az Origónál is és a villásfarkúnál is.
peterkelemen
Orbán és hazugságaik. Az Orvosok Határok Nélkül napjaink egyik legnagyobb, 1971-ben alakult nemzetközi segélyszervezete. A független segélyszervezet orvosi segítséget nyújt a háborús konfliktusok, a járványok, a természeti és az emberek által okozott katasztrófák áldozatainak, valamint mindazoknak, akik a nagy földrajzi távolság vagy etnikai helyzetük miatt nélkülözik a megfelelő egészségügyi ellátást. Nemzetközi viszonylatban többnyire a francia megjelölést – Médecins sans Frontières, rövidítése MSF – vagy angol fordítását – Doctors Without Borders – használják.
1971-ben francia orvosok egy csoportja alapította a segélyszervezetet a biafrai háború szörnyűségeire reagálva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.