Felfüggeszti mentőakcióit az Orvosok Határok Nélkül szervezet a Földközi tengeren. Azért függesztjük fel tevékenységünket, mert az a benyomásunk, hogy komolyan kell venni a líbiai parti őrség fenyegető magatartását (...), és nem tehetjük ki semmilyen veszélynek munkatársainkat - magyarázta Loris de Filippi, az Orvosok Határok Nélkül (MSF) olaszországi vezetője a mentőakciók leállítását a Reuters hírügynükségnek.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Equus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@quadrocopter: Igazad van ezeknek a számoknak nem néztem utána! Szégyen egy volt statisztikustól. Kérek engedélyt meghunyászkodni. :-))
Na, megyek, találtam egy nagyon jó Agatha Cristi könyvet. Mr. Qvin. a címe.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@durbincs: Ma is nagyot buktál primkó és nem tudsz lenyugodni, mi? Ez továbbra is így lesz, mert kellően buta vagy hozzá!

Izgalmadban sorban elhagyod a hollázást - primkó! Ennyire ideges vagy?
Nessy
@quadrocopter: Igazad van ezeknek a számoknak nem néztem utána! Szégyen egy volt statisztikustól. Kérek engedélyt meghunyászkodni. :-))
Na, megyek, találtam egy nagyon jó Agatha Cristi könyvet. Mr. Qvin. a címe.
Equus
@quadrocopter: nem szoktunk vitatkozni. Sok szempontból azonos véleményen vok Veled. A vélelmezéssel kapcsolatos álláspontot azonban most vitatnám. Nem gondolom, h aki alapos okkal gondolja, vélelmezi, h a ráemelt baseballütővel nyakon is fogják baszni, és ezt meg nem várva a szükséges ellenlépést megteszi, hülye lenne.
Természetesen ez egy sarkított hasonlat, de vajon miért is nem akarja elfogadni az orvosok szövetsége az olasz kormány feltételeit???
Itt nem működik a cherchez la femme elmélet itt sokkal inkább a pénzről van szó.
Így látom. Győzz meg az ellenkezőjéről, lécci.
Tiszeetlő híved:
Equus
quadrocopter
@durbincs: Jól jellemezted magad tudat alatt - primkó! Csak nem vetted észre, ami az agykapacitásod véges volta miatt nem is csoda!
quadrocopter
@Equus: Hol olvastál olyan hírt, hogy elkapták a segítőket, akik éppen átvették a hatalmas zsozsót az embercsempészetért?
Sehol! Vagy tedd ide!

" Győzz meg az ellenkezőjéről, lécci." - Betettem az anyagi forrásaikat, ez azért valamivel több, mint a megérzéseidre hagyatkozni!

Az olaszoknak az a gondjuk, hogy a segítők Olaszországban teszik partra a menekülteket, miközben a partiőrségük elnézi a segítségnyújtást, de maga ez ellen semmit nem tesz, mert nem akar embertelenségi színben mutatkozni!
Az egy oltári hazug, hamis beállítás, hogy a segítők nem akarják csónakjaikba engedni az olasz hatóság embereit, hisz ez nem felkérés kérdése, hanem hatósági határozott fellépésé!
Mikor kérdezték meg a partiőrök, hogy átléphetnek-e egy csónakba? Pontosan ez igazolja azt, hogy kerülni akarják az embertelenség látszatát!
Az pech, hogy az olasz partok közelebb vannak Líbiához, mint a spanyol.

Általában meg nem baj, ha van nézetkülönbség, nem vagyunk egyformák!
Peller Anikó
Brékó, brékó!

Menekültek tízezrei fulladnak a tengerbe naponta mert leállt a kedves menekültek mentése és Európába szállítása a Földközi tengeren !!!

Érzésem szerint volt olyan nap, hogy százezer sivatagi menekült fulladt emiatt a vízbe mert nem tudtak úszni és nem mentette őket lélekszakadva senki a líbiai partoknál.

Filantropák, mi lesz így a fekák millióival? Civil patkányok, hogy fogtok így elszámolni aaa...bevétellel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.