A New York Times azt írja, Trump nemrég találkozott Eddie Calvóval, a sziget kormányzójával, akinek azt mondta, hogy az atomháborús para jót tesz Guam turizmusának. A turizmus és az atomcsapás közt nem nehéz asszociációs párhuzamokat találni. Vegyük például a bikini szót; erről a többségnek a nyaralás jut az eszébe. Persze, van egy hasonló nevű magyar együttes is, de egy fecske nem csinál nyarat, és különben is, a nem hasonló nevű 4F Club szerint a bikini a nyaralás egyetlen valóban fontos tartozéka. De vajon egy amerikai is rögtön a nyaralásra asszociál? Nem biztos; lehet, hogy nekik a bikiniről az atomcsapás jut eszükbe. Hallottak már az Operation Crossroads hadműveletről? Az első amerikai atombomba-kísérletekről? Az első tesztrobbantásokat a csendes-óceáni Bikini Atoll térségében végezték; hatalmas sikerrel, szó se róla, a térség még ma, 60 évvel a történtek után is lakhatatlan. Tételezzük fel, hogy Donald Trumpnak is ez a párhuzam jutott az eszébe. Vagy hogy hallott arról a...

Forrás: index.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mar majdnem kezdtem komolyan venni trumpot, hogy na, legalabb odamondogat a hulyegyerekfrizuras napkozisnek, es legalabb figyelmezteti, hogy ne szorakozzon, mert amcsik nem malnalekvarbol keszultek am!
Erre idelok egy idiotanal is hulyebb megjegyzest a turizmusrol - hat te idiota vitorlashaju, jarjal te az Alcatrazba nyaralni, mert arrol meg mindenkinek a "szabadsag" jut az eszebe...:o((
(Most azert beleneznek nehany trump-szalloda hirdetesebe, mikent csinal a potencialis haborus helyzetbol hasznot! "Jojjon a festoi Guamra, es nem kell hetekig a napon aszalodnia, eleg lesz egy atomvillanas az ON orok barnulasahoz!" )
Peller Anikó
@karma: Jó, hát ennek azért nem ez a jelentése, a trump ezzel azt üzeni, hogy nem aggódik túlzottan az eszelős végbélkúp nagyotmondásai miatt, mert ha mégegyszer azt üzeni szétlövi a seggét.

És nyugodtan lehet guamon vakációzni. És okinawán is. Legalább ő legyen optimista.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.