Egy migráns bemászott az autójába, ám a férfi ezt nem akarta engedni. Ekkor szabadult el a pokol. Durva felvételeket készített egy újságíró, aki éppen egy calais-i benzinkúton volt. Egy migráns bemászott egy vontatott autóba, így akart átmenni az Egyesült Királyságba. Csakhogy a vontató sofőrje észrevette és kirángatta a migráns az autóból. Ezt több más bevándorló is látta, és köveket ragadtak, azzal kezdték dobálni a sofőrt és az autókat. Az eset napokkal azután történt, hogy a hatóságok bejelentették, csak ebben az évben eddig több mint 30 ezer migránst állítottak meg, akik törvénytelenül akartak átjutni Nagy-Britanniába. Követés Rod McKenzie @RHARodMcKenzie

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Az ilyen kritikus helyekről miért tűntek el a söndörök ?
Peller Anikó
@kond: mert a fél ország már kritikus, akarommondani a fél Európa.

És különbenis a hír hazugság, mert az arabok dolgozni jöttek Európába, jólnevelt, jóérzésű, mélyen vallásos csimpáncok akik nem tennének ilyet.

Inkább elvágják a nyakad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.