A lengyel jobboldali média szerint kapitális összeggel tartozik Németország Lengyelországnak még a második világháborúban okozott károk miatt. Az ügyet minden bizonnyal az országot ténylegesen vezető Jaroslaw Kaczynski dobta be közvetítőkön keresztül a köztudatba. A lengyel jobboldali média kiszámolta, hogy a németek hatezermilliárd zlotyval (több mint 13 évi magyar GDP) tartoznak a háborús horrorért Lengyelországnak - írta a gazeta.pl. Az országot vezető radikális jobboldali Jog és Igazságosság pártja (PiS) természetesen tudja, hogy a jóvátétel ügye már rég lezárt, ezért szakértők szerint a nyugati médiát és a hazai közvéleményt hackelik a követeléssel. Széteshet a lengyel illiberális rendszer Sok évvel ezelőtt, amikor még a Demokratikus Baloldali Szövetség volt kormányon, az akkori lengyel elnök, Lech Kaczynski kiszámolta, hogy Varsó háborús vesztesége elérte a 45 milliárd dollárt. Egy idő után ez lekerült a napirendről, Lech Kaczynski számlája a fiókba került, és mindenki,...

Forrás: napi.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
"Jog és Igazságosság pártja (PiS) természetesen tudja, hogy a jóvátétel ügye már rég lezárt, ezért szakértők szerint a nyugati médiát és a hazai közvéleményt hackelik a követeléssel. Széteshet a lengyel illiberális rendszer "

Na, ezt még egyszer:: "Széteshet a lengyel illiberális rendszer "

Felkészül a Geci rendszere!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.