Augusztus elején Marokkó egy vidéki falujában legkevesebb 15 gyerek fertőződött meg veszettséggel. A 7 és 15 év közötti fiúk szexuális aktusra léptek egy nőstény szamárral.

A szülőknek először csak az tűnt fel, hogy “akkut köhögés” sújtja a gyerekeket, ezután jött a rendkívül magas láz és az extrém nyáladzás. Mikor viselkedésük kezdett abnormálissá válni – sikítozás, idegesség és inaktivitás jellemezte őket – a helyi kórházba szállították a fiúkat. Úton a kórház felé egyikük bevallotta családjának, hogy mindannyian egy nőstény szamárral létesítettek kapcsolatot. Az állat nem kapta meg a veszettség elleni védőoltást, a gyerekek pedig féltek beismerni tettüket, és hogy elkerüljék a botrányt, inkább nem mondtak semmit, írja a marokkói újság.

Az érintett családok az eset miatt köznevettség tárgyává váltak a kicsi faluban. A szülők szégyent és félelmet éreznek.

A faluban élő fiatalok többsége önként vetette alá magát a veszettség elleni tesztnek, hogy biztosak legyenek benne: őket nem érinti a betegség. Szakértők szerint azonban számítani lehet rá, hogy az esetek száma a jelenleginél nagyobb, egyes családok azonban a szégyentől és a botránytól való félelmükben gyerekeiket más, a régiótól messzire eső kórházakba vitték kezelésre.

Állatorvosok megerősítették, hogy a veszettséget állatról emberre csak nyál útján lehet átvinni, vaginális váladékal nem, ami viszont azt feltételezi, hogy a fertőzöttek orális szexbe keverdtek a szamárral.

Arab nyelvű források szerint az állatokkal való szexuális kapcsolat – különösen a vidéki, világtól elzárt falvakban, törzsekben – régóta létező gyakorlat, de senki sem beszél róla. A nyugati média terjedésével azonban egyre kevésbé nézik jó szemmel, és egyre nagyobb szégyent jelent arra, akit rajtakapnak. Ennek ellenére a közelmúltból is több olyan eset történt, melyben szamárral vagy más állattal közösültek az arab régió kevésbé fejlett részein.

2004-ben egy afgán katonát kaptak el, amint egy elhagyatott házban egy szamárral létesít kapcsolatot. A helyszínre érkező rendőrök akció közben kapták rajta, és azonnal letartóztatták – négy nap után azonban elengedték. A férfi azt vallotta, hogy azért hágta meg az állatot, mert nem volt pénze megházasodni (az afgán családoknak fizetendő nászajándékpénz rendkívül magas).

Irakban szolgálatot teljesítő amerikai katonák pár évvel ezelőtt hőkamerával örökíteték meg, amint egy ISIS katona egy szamárral közösül, de Pakisztánban is volt rá eset a 2000-es években, hogy egy férfi megerőszakolt egy szamarat – neki kártérítést kellett fizetnie az állat gazdájának, a szerencsétlen szamár pedig “becsületgyilkosságban” részesült, mintha megerőszakolt nő lett volna. – írja az Euronews.

(A címoldali illusztráció forrása: Pixabay/mizuma/cc0)

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Istenem, hát olyan formás volt az a szamár, hogy nem lehetett kihagyni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szep napot
A sok kis baribaszo. Tiszteljuk az idegen kulturat.
quadrocopter
Istenem, hát olyan formás volt az a szamár, hogy nem lehetett kihagyni!
ila51
ezeknek is google a barátjuk...amit látnak , követik
wagabund
Ez mindennapos. Főleg szegény barik esnek áldozatul, ott ahol ember sem jár, csak a pásztorfiú(k)..Előny, hogy nem kell beszélgetni, ajándékot venni, és nem panaszkodik egyik sem, ha megcsalja a gaz pásztorgyerek...

hiába no, élni tudni kell...
Pálinkás Pál
Nos libsik...ez a kultúra kell ide nektek ,igaz???Elvégre ezek ugyanolyan emberek mint mi,igaz???
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Igaz, mint ahogyan jobbikosok között is van/volt meleg - az mennyivel szebb?
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Ezek se afgánok. "Kutyaidomárok fajtalankodtak a rájuk bízott kutyával - Bűnügy"( prop.)
Peller Anikó
@wagabund: a barikkal könnyű, nem ellenkeznek. Csak kérdezi a barista, betegyem?

Beeeeee.
Csizmás Kond
...teljesen szakértők vagytok az állatszexben...de mi van ha csak kamuhír ?
solidedge
Annyira vehemensen tiltakoznak a nők szexuális zaklatása ellen, hogy közben meg a szamaraké kimaradt.
Pálinkás Pál
@quadrocopter: Idomár színe???, csak nem óindiai???
wpym
,,Az érintett családok az eset miatt köznevettség tárgyává váltak a kicsi faluban. A szülők szégyent és félelmet éreznek.''

Pedig ez a legkevesebb, ugyanis a tunetek megjelenese utan mar semmit nem lehet tenni a fertozott emberekert...
quadrocopter
@Pálinkás Pál: A neve szerint nem valószínű. Persze, lehet hogy az afgán agár tetszett meg nekik.
kajla
@Pálinkás Pál: Marokkóban te magyar legény
wagabund
egy másik újságban olvastam, hogy derült ki igazából ez az egész...namost ott, ahol ez nem igazán meglepő, a hír teljes ismeretében a falu apraja-nagyja, fiatalja-öregje a térdét csapkodva röhögött...mert azért őket is meglepte, hogy tizenöt gyerek meghágjon egy kislány szamarat..

Ráadásul orális szex is volt?!(sic), és így sikerült az állat nyálával elkapni a veszettséget..

próbálom elképzelni a szitut, amint elölről, hátulról ügykezel a jövő nemzedéke...hát nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek..? főleg azon, hogy ezek nemsokára Európába jönnek menedéket kérni...(ha túlélik a fertőzést)
wagabund
@Peller Anikó: 15.52.. a nap legjobb beköpése.!

nálad a pont!
picike1
@wagabund: és ezek jönnének ide uj életet remélnek itt röhej de komolyan ez nem vicces
Manhattan
@quadrocopter: Tegnap : Kutyaidomárok fajtalankodtak a rájuk bízott kutyával - Ma meg ez! Nem lehet @durbincs keze benne? ))
wagabund
@picike1: nem vicces, de sajnos lehetséges..
Veleda
Mindenről a szamár tehet. Miért nem járt csadorban? A csípőjének a ringása meghülyíti a falusi gyerekeket.
wagabund
@Csizmás Kond: 16.02...na, most néhányan lebuktunk..ajaj...csak ki ne tudódjon.
Pálinkafőző Rézüst
@Manhattan: nincs kizárva, ő szereti a kecskés, szamaras cuccost... :))))
egyvandor
Lehet hogy mégiscsak van a csadornak jogosultsága ezeken a területeken?
szep napot
Ez egy jo pelda arra, hogy a biztonsagos szex mennyire fontos. A sok baribaszo ezt elfelejtette. Annak azert orulok, hogy nosteny a szamar; nem szeretem a buzulast.
wagabund
@egyvandor: igenjó kérdés...csak nem tudom kihámozni, hogy a szamárra(is) értetted?
Peller Anikó
@szep napot: azt nem lehet, a buzizást keményen elitélik, halálbüntetés járna érte.

Bár ha nem látják, akkor azért biztos van egy kis etye petye.
Veleda
@Peller Anikó: Úgy tűnik a nyálzása veszélyesebb volt:)) Meg az is úgy tűnik, hogy a szamár értette a dolgát, volt neki több kuncsaftja is. A büdös cafka!
Peller Anikó
@Veleda: jó, hát nem lehetsz ennyire szigorú a csacsival, végülis nem ő erőszakolta meg a kölyköket, akik eztán inkább a kecskeólat látogatják ha már lebetegedett a szamaruk, lehet már meg is döglött.
Veleda
@Peller Anikó: A csacsi , mint gaz csábító, elnyerte méltó büntetését, nőnemű lévén ítélkeztek felőle. Végrehajtották a kultúrájuknak megfelelő ítéletet, nemes egyszerűséggel agyon verték:))
Dr plágium
Homályosítsatok már fel, hogy a f@szba lehet egy szamárral orálisan közösülni? Szopott a szamár? Ha a szamár szopott nem harapta le?
Peller Anikó
@Dr plágium: és ha nem miért nem. Gondolom érdemes volt először kiverni a fogait, mielőtt agyonverték. Akarommondani miután. Teljesen összezavartok.
Peller Anikó
@Dr plágium: persze az is lehet, hogy csak csókolóztak.
karma1
@Dr plágium: Lehet, hogy csak egy sima nyelvespuszi volt,... Olyan esti "joccakat" puszi... Ennyi is eleg,...De ha oralisan??? Na, akkor a Cicciolina az oriaskigyoval csak egy kezdo iparitanulo...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.