2016 áp­ri­li­sá­ban, vagyis közel más­fél évvel ez­előtt állt elő Orbán Vik­tor azzal az ak­ció­terv­vel, amely­nek több pontja mögé most kez­de­nek be­állni Nyu­gat-Eu­rópa nagy­ha­tal­ma­i­nak ve­ze­tői. Orbán Viktor egyik legfontosabb, és egyben a legtöbbek által vitatott javaslata az volt az akciótervben, hogy a menekültügyi eljárásokat az Európai Unió területén kívül, zárt és őrzött hotspotokon folytassák le az európai hatóságok, még az EU területére történő belépésük előtt. Az EU-nak ezen kívül pénzügyi hozzájárulást kell biztosítania a megfelelő tartózkodási körülmények és a biztonságos hotspotok kialakításához.

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kokopelli
@libellle: az EU-s naptáron a légyß@r a kis csutif@ß!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
libellle
@durbincs: Ez nem igaz. Egyébként orbán teljesen jelentéktelen Europában. Ezenkivül csupán megismételte azt amit az Osztrákok és a Franciák mér joval elöbb elmondtak.
kokopelli
@libellle: az EU-s naptáron a légyß@r a kis csutif@ß!
Clavigo
@durbincs: Az EU-ban leszarják a Gazdaállatodat...
verőce21
Mert Orbán gondolkodásban, tettekben fényévekkel megelőzi a többi európai kormányfőt. Nem kell megvárnia a nagytőke engedélyét, mit, mikor mondhat.
quadrocopter
Ripost? Hi-hi - pártlap!

Akkor nézzük:

- "a menekültügyi eljárásokat az Európai Unió területén kívül, zárt és őrzött hotspotokon folytassák le az európai hatóságok, még az EU területére történő belépésük előtt. "
Mégis hol? Bombázás közben, vagy alatt, esetleg Tajvanon?

- "Az EU-nak ezen kívül pénzügyi hozzájárulást kell biztosítania a megfelelő tartózkodási körülmények és a biztonságos hotspotok kialakításához."
Igeeeeeen! Strasbourg pár ügyben már döntött is - Genyólandot említve. ami a tartózkodási körülményeket illeti! (Emberi jogokat sért a magyar tranzitzóna – mondta ki a strasbourgi ...
www.helsinki.hu/emberi-jogokat-sert-a-magyar-tranzitzona-mondta-ki-a-strasbourgi-...)

A többi Olaszországé.

Mi a hír?
quadrocopter
@durbincs: Te tetted be ezt a pártkacsát, nem én - te f@szfej, elfelejtetted már?
Pálinkás Pál
@quadrocopter: Mondjuk Líbiába te nyomorult...ott ahol nem bombáznak,hanem ahonnan indulnak a védett férgeid lelakni Európát!!!
quadrocopter
Hoppá, a digó még ezt is mondta:

Angelino Alfano.:
"Én a magam részéről a legális bevándorlásért fogok dolgozni, nem hagyhatjuk, hogy az embercsempészek döntsék el, ki jöhet az Európai Unióba és ki nem"

Tehát a "legális bevándorlásért fogok dolgozni" azaz nem bajg ha jönnek, csak az legális legyen!

Aztán:"...hasonló húrokat kezdett pengetni Emmanuel Macron új francia elnök és Sebastian Kurz, az Osztrák Néppárt kancellárjelöltje is. " Mármint, amiről Orbán pötyög.

Tehát akkor ez a két emberke lenne az "egész Nyugat-Európa" ?

A szokásos hordamese, megszínezve, kibővítve, páőrtlapba csomagolva!
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Látod, hogy megint hatalmas ökör vagy? Figyeld csak a bácsit:

" A líbiai "kormánnyal" roppant nehéz lenne megegyezni, tekintettel arra, hogy nincs ilyen szervezet!" (www.vilaglato.info/mese-a-szuverenitasrol-avagy-hotspotot-libiaba/)
Mit telepítené, hova és kinek a hozzájárulásával - te kis agy-sorvadt?
Te mindig belecsúszol abba hibába, hogy előbb jár a kezed, mint az agyad!
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál már megint, vakarcs? Rajzold le! A saját magad által, saját vélemény-érdekből bemásolt oldalakon foglak be - nem zavar? Lásd feljebb!
peterkelemen
Magyarország és Lengyelország egyre kijjebb kerül az Unióból, de ne zavarja a Ripostot, ami ugye Orbán egyik bulvár szócsöve.
quadrocopter
@peterkelemen: Nagyon úgy néz ki, hogy uniós kérdésben a V4-ek már csak V2-ők!
tudode
Tartott valaki gyertyát akkor, amikor ez a POLITIKAI KALANDOR kispekulálta MIT IS KELL TENNIE az EU-nak a KI TUDJA MIKOR LEZAJLÓ menekültválsággal.
.
Azon bezzeg NEM TÖRI A FEJÉT miként kellene megoldani hazájában a SZOCIÁLIS VÁLSÁGOT, hiszen AKI TEHETI ELMEGY EBBŐL AZ ELÁTKOZOTT ORSZÁGBÓL, amelynek a FELKENT VEZETŐJÉT csak a HATALOM, ÉS A PÉNZ mindenáron való megszerzése érdekli!!!
.
Csak nem SZÁNDÉKOZIK AZ EU-T is bevenni???
.
Az EU nyögi ennek a BACILUSNAK A TERHÉT!
.
Alig várják, hogy a LEIGÁZOTT ORSZÁG PASSZRA VERJE, mert ha nem életbe léptetik a 7-es cikket, mert AMERRE JÁR OTT FŰ, FA NEM TEREM, aztán szívhatunk!
Pálinkás Pál
@quadrocopter: Értelek...Nos,akkor ott vannak nekik a "baráti" arab országok...ja hogy oda nem engedik be ezeket,mert a határon lelövik őket..na vajon miért??Mellesleg, az alap probléma,miért is kéne nekünk pénzelni a sáskahadat...az szponzorálja őket,aki szeretné hogy vele éljenek!!! Európa nem pénzeszsák,hogy minden félanalfabéta népséget segélyezzen...És légyszíves mond az elmúlt évszázadból két egymást követő évet,amikor nem gyilkolták egymást azon a sötét kontinensen..,nem kell nekünk ide ilyen népség!!!
quadrocopter
@durbincs: Ideges vagy vakarcs, röpködnek a vesszők, mondatkezdés nagybetű! A bemásolásaiddal ( csicskaoldalak!) rugdosom a heréidet - észrevetted?
Tudod miért? Mert nem vagy képes értelmezni, amit bemásolsz, meglátod a főcímet és már nyomod is be, pedig nagyon el kéne olvasni - végig!
Ehhez már hülye vagy!
quadrocopter
@Pálinkás Pál: - Orbán nem "baráti arab országokról" " beszélt, hanem Líbiáról! Fogalma sincs mi van ott!
A többi a magánvéleményed, azt nem kommentálom.
quadrocopter
@durbincs: Mondatkezdés - nagybetű! Ülj hideg vízbe, lenyuxol! Szar ügye lehet a saját bemásoláson belebukni, mi?
Pálinkás Pál
@quadrocopter: Szóval nem tudsz válaszolni...helyesebben tudnál,csak akkor el kéne ismerned,hogy ez a népség jobban hasonlít az állathoz ,mint a homo sapienshez!!
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Mi a kérdés, amire választ vársz?
Pálinkás Pál
Pl két egymást követő év,amikor valahol Afrikában nem ölték egymást...Miért kéne Európának eltartani őket..mert lássuk be ,munkára alkalmatlanok...és most ne gyere azzal az alig kifejezhető pár emberrel aki tanult közülük...
kokopelli
@durbincs: 19:30
anyádat ,aki ugyanúgy bűzlik mint a döglégy! Ende der Durchsage! :--))
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Nekünk 1294 jutna és már így is itt van 300! Ez ugye nem baj? Aztán miből gondolod, hogy mindet el kéne tartani? Ahogy a németek is nekiálltak a továbbképzésüknek, ezt itt is meg kehet csinálni és máris nem lenne akkora a munkaerő hiány. Szakmunkások kellenek a hírek szerint - meg kell próbálni, de mindre kijelenteni, hogy erre sem, meg arra sem alkalmas, azért nagy bátorság és botorság!
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Ja, kimaradt: "Pl két egymást követő év,amikor valahol Afrikában nem ölték egymást.."

Ezért menekülnek onnét!
bencemacska
@durbincs: ma, 18:52
Orbán számára:
"A világ legnagyobb dilemmája: "
Orbán bán! "Most jött a hír: Soros György a teljes vagyonából magyar letelepedési kötvényeket akar venni a migránsoknak!"
quadrocopter
@durbincs: Mi van vakarcs, beleestél a saját primkó csapdádba? Ennyire vagy képes! Ma is szar napod van, de ez nem csoda!
Cefi
Ripost cikk. Szart sem ér. Valóságtartalom=0%, orbánfasszopás=100%, hazugság=100%, aki ilyet megoszt=kretén, aki elolvassa=debil.
bencemacska
@durbincs: ma:20:21
Nekem magyarul írjál, mert én nem értem az ilyeneket:
" a devizahiteleseken már jól megedzőtettek "?
kakaósbögre
ripost,mi?köszönöm,nincs több kérdésem.
quadrocopter
@Cefi: Hagyd, ma a marháját befogtam a saját maga által, nagy arccal idetolt bemásolásán!
Nem képes végigolvasni, csak idetolja, aztán másként csattan a vége, ami egyébként a cikkből kiderülne, ha végig olvasná!
Cefi
@quadrocopter: Én leszarom. Ez a barom lesz a harmadik.
egyvandor
Akkor Merkel vajon miről is tárgyalt a törökökkel már lassan két éve?
quadrocopter
@durbincs: Szedd össze magad és rajzold le, mit akartál böfizni!
bencemacska
@durbincs: Én nem itt élek?
A családfám csak 1680-ig vezethető vissza, bizonyíthatóan!
Pont ezért nem értem, mit jelent a "megedzőtettek"!!! Talán be kellene kapcsolni a helyesírás ellenőrzőt. Nem oldaná meg a problémát, de olvasni kicsit könnyebb lenne!
Nem a devizahitelt nem értem! Sőt annyira értem, hogy bele se estem a csapdába!
quadrocopter
@bencemacska: Na most, ha az idiótának azt mondod, hogy hülye, nem fogja megérteni és követeli, hogy továbbra is idióta maradhasson!
Ez a kis szellemi toprongy, a napi vereségektől hatalmas feszültségét kívánja valahogy levezetni, csak nem találja a hozzá vezető utat! Zsinórban megbukik az ütősnek hitt bemásolásain, mert nyalogány hordaoldalakat tesz be, de még azokban sem látja meg a lényeget, melyek számos esetben pont az ellen szólnak, amiért betette azokat!
Ilyenkor jönnek a zaklatott, összefüggéstelen, érthetetlen szövegei, mert nem tudta leföldelni magát!
quadrocopter
@durbincs: Hízelegsz, primcsi, hízelegsz?
kokopelli
@durbincs: Akartál valamit mondani,vagy az ápolód mondja tollba?
Próbálkozz egész mondatokkal orbánondómaradék! IQ=bszolut 0°C?
Neked segítségül idióta bértollnok "-273"! Hogy is áll a Ft/Lej?
Szarul,akkor nosza szőröstalpú "Schaafficker",ha a mama már a
"Strichen" van! adios!
kokopelli
.@Kurbincs
..nem de elküldöm Romániába,hogy te is egyél végre valamit!
Adj a szülikédnek is valamit...,legalább nem kell kiállnia a sarokra! :--)
bence
Igaz a közmondás ! Egy bolond százat csinál !
peterkelemen
Orbán megy a pöcegödörbe ahová való annak is a legaljára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.