Kiderült, hogy menedékjogi eljárásban vett részt a pénteken Finnországban két embert meggyilkoló és legalább nyolcat megsebesítő 18 éves marokkói férfi. Egy éve érkezett az országba, befogadó központban lakott, most pedig kifejezetten nőkre vadászott a merénylet során. A támadóról ismertté vált, hogy tavaly érkezett Finnországba, és a támadáskor nyilvánvalóan nőket választott célpontnak. Az MTV finn tévécsatorna névtelenül nyilatkozó forrásokra hivatkozva közölte, hogy megtagadták tőle a menedékjogot, de a rendőrség ezt nem kívánta kommentálni, és csak annyit közölt, hogy „részese volt a menedékjogi eljárásnak”, továbbá hogy a turkui befogadó központban lakott. A rendőrség közölte, hogy a férfi eddig nem volt hajlandó válaszolni a rendőrség kérdéseire, de a nap folyamán megpróbálják újra kihallgatni.

Forrás: bumm.sk
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
mit is csálnak ezek a sária szerint a huncutkodókkal? Vele is ezt kell tenni. Kell egy 10 éves gyerek, egy életlen kés és Helsinki főterén el kell nyiszálni a nyakát. De talán ennyire nem kell durvának lenni... elég lenne kikötözni vmi fához az északi vidéken, aztán hagyni, h a farkasok intézzék a többit. De egy kamerát azért ott kellene hagyni, h a felvételekből a többi barom okulhasson.
fekete
Ez egy sem menekult,.Azok sem kiket Merkel 100-ezrevel engedett be. Ezek mind Bunozok.
En is voltam menekult 1 evig a taborban,es reggel 6-kor mar kint alltam,hogy elkapjam egy
auto kilincset aki,lehett? hogy elvisz majd dolgozni. SZegyeltem magam ,de megtettem mindent a ket kis gyerekemert. A mocskos,koszosz Nyugat,rablo semibe ne'zok,egy barbar
koszos ta'kolmany az egesz.Hogy Trump,vagy Merkel akarki is,mind egytol egyig egy e'losko'-
do ,hazug senkihazik.Csak lepjek is ell oket a Muszlim Burkasok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.