India - Két disznó kegyetlenül letámadt egy 60 éves asszonyt, miközben épp hazafelé tartott. Az agresszív támadást telefonnal rögzítették is, miközben a nő az életéért küzdött. A két disznó a nő fejét is megharapta, de szerencséjére két motoros az utolsó pillanatban a helyszínre érkezett, és elzavarta a két bestiát.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@1magyar: Indiaban az allatok szabadon jarkalnak az utcan... Ugy nez ki, hogy az egyik nemreg ellett, es ilyenkor bizony a kolykeit akkor is vedi, ha eppen azok nincsenek a kozelben...Ez a termeszetuk...Osztonbol cselekedtek...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Az ész megáll! Disznók támadták meg? Nem is soványak, éhesek nem lehettek.
karma1
@1magyar: Indiaban az allatok szabadon jarkalnak az utcan... Ugy nez ki, hogy az egyik nemreg ellett, es ilyenkor bizony a kolykeit akkor is vedi, ha eppen azok nincsenek a kozelben...Ez a termeszetuk...Osztonbol cselekedtek...
karma1
@1magyar: A disznok mindenevok, felelmetes fogazatuk van. Gyerekkoromban, amikor nyaron hazamentunk a nagymamaekhoz, mindig ovtak attol, hogy a disznoolak kozelebe menjek... Meseltek, hogy a disznoolba tevedt 2-3 eves gyerekeket is megettek, plane ha tobben voltak az olban a disznok.
A disznok egyebkent kepesek a sajat ujszulott kolykeiket is megenni...Sajnos...
1magyar
@karma1: Én régen a pulykáról hallottam, egy rokonom tenyésztette őket, hogy bement a gondozó etetni őket, elesett és felzabálták.
Én azóta nem eszem pulykahúst.
Peller Anikó
@karma: ez azért nem így van, mert akkor nem lenne ovink.

(Ovodánk vazze)
karma1
@Peller Anikó: Hogyhogy? Eppen tegnap beszeltunk a ferjemmel, hogy a kornyeken az egyik farmernek disznofarmja volt, es volt egy piszok jo anyakocaja, de arra mindig ugy kellett ugyelni, hogy ahogy jott ki belole a malac, azonnal ki kellett venni mellole, mert azonnal felzabalta oket... Mondta, hogy ez a coca folyton 12-14-et ellett...

De azert koszi, megertettem a hsz-edet...:o))))))) Nekik valoszinu nem vo't malacuk... Nem volt neki hova beszedelegnie 2 eves koraban,... sajnos...:o))) igaz, a coca is mo"gho'tt vo'na!
Dr plágium
Aha és amíg a nő az életéért küzdött azok a kedves emberek segítség helyett videóztak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.