Orbán azzal védekezett, hogy nincs kormányzati megbízása Finkelsteinnek, csak beszélget vele, mert kíváncsi a véleményére. Finkelstein azonban nem arról híres, hogy ingyen adjon tanácsokat. A sajtóhírek szerint Orbán tanácsadójának, Habony Árpádnak van közös cége Finkelsteinnel Londonban bejegyezve. Könnyen lehet, hogy Habony csak egy közvetítő volt. A tanácsai Finkeltseintől származtak. De abból, ahogy ők láthatatlanul fizették Finkeltseint, már tudható, hogy van Orbánnak feketekasszája. A Fideszben ez a stratégia lett a főirány, ezt eszi a magyar, és a pártban való emelkedés is ennek az aljas és mocskos hazudozásnak a függvénye. Ezen nevelkedtek Szijjártó, Rogán és társai, a társaság bővül az olyan sötét papagájokkal, mint Kövér, az olyan butákkal, mint Kósa, és az akkora barmokkal, akik ezt még el is hiszik, mint Németh Szilárd.

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Jó nagy mocskot hagyott maga után Magyarországon is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Jó nagy mocskot hagyott maga után Magyarországon is.
karma1
Mondom, Isten nem ver bottal... Nem volt meg olyan oreg, hogy pont tudorakban meg kellett volna halnia...
Tagadta orban, hogy talalkozott volna vele, de mindenki tudja, hogy 1 millio forintos alappl Londonban alapitott kozos ceget a ket arulo: takony-habony meg finkelstein...

Joparan elatkozhattak a zsidok kozul is, mert amikor ugy kapott megbizast, hogy egy zsidot karaktergyilkoljon le, akkor habozas nelkul megtette ezt - jo penzert! - a sajat fajtajaval is...

Jol megertettek egymast orbannal, hiszen mindketto gerinc- es moralnelkuli krealmany. (Szemelynek egyiket sem mondanam.)
Macskaszem
Remélem Belzebúb már alágyújtott a pokolban, és lassú tűzön szénné égeti.
lampa laz
Remélem nagyon sokat szenvedett ez az aljas féreg, míg sikerült neki megdögleni.
Cefi
@peterkelemen: Jó hogy felkerúlt mégegyszer! Eszembe jutott, hogy igyak ismét egyet az örömre! De a halála alkalmából tüzijátékkal ünnepelni talán túlzás. Egészségetekre, igyunk ellenségeink pusztulására!
karma1
@lampa laz: A tudorak alattomos, egyaltalan nem faj, mert nincsenek idegek amivel erezhetnek a fajdalmat, de ha nagy nehezen egy darabig tudjak is kezelni mutettel, kemoval, ezzel-azzal ezt a betegseget, az attetek szinte torvenyszeruen jelentkeznek, es az egyik leggyakoribb az agydaganat.
Szoval nem volt az utolso ideje faklyasmenet, de a tulvilagon meg fogja kapni a bunteteset...
bencemacska
Általában nem szoktam egyetérteni Bartus Lászlóval, de már tegnap is fején találta a szöget a Momentummal, ma meg Finkelsteinnel.
Nagyon jó "nekrológ"!!!
Érdekes:
"Orbán azzal védekezett, hogy nincs kormányzati megbízása Finkelsteinnek, csak beszélget vele, mert kíváncsi a véleményére. Finkelstein azonban nem arról híres, hogy ingyen adjon tanácsokat. A sajtóhírek szerint Orbán tanácsadójának, Habony Árpádnak van közös cége Finkelsteinnel Londonban bejegyezve. Könnyen lehet, hogy Habony csak egy közvetítő volt. A tanácsai Finkeltseintől származtak. De abból, ahogy ők láthatatlanul fizették Finkeltseint, már tudható, hogy van Orbánnak feketekasszája."
"Finkelstein a goebbels-i propagandát úgy hasznosította, hogy közben a legaljasabb hazugságokkal járassák le az ellenfelet.

Ennek a stratégiának a fegyvertára bővült a “fake news”, az álhírek, hamis hírek, a hazug propaganda különféle eszközeivel, s ezeknek köszönhetően Finkelstein fasisztoid, rasszista és antiszemita politikusokat is segített zsidó létére, miközben Netanjahu tanácsadója is volt. Az már önmagában mindent elmond egy emberről, ha Finkeltsein volt a tanácsadója."
Sámannus
Ferenc Testvér napja felvirradt. Minden amit ellene tettek feloldást nyerhet. Mondjuk ki orbán zsákutcája Gyurcsány. Amit ellene összehordtak mind nettó hazudozás volt.
lampa laz
@karma1: Volt sajnos rálátásom erre, mert családon belül érintett az eset, és ez tényleg maga a pokol, mert napról, napra együtt szenved a beteggel és ez borzalmas a tehetetlenséggel együtt, h nem tud segíteni a fájdalmán.
karma1
@lampa laz: Minden egyutterzesem a Tied,... Nekem is volt hasonlo tapasztalatom, sajnos... Azt meg az ellensegemnek sem kivanom
Aki Én
@Cefi: @peterkelemen: Csak az az érdekes, hogy ezt az ártalmas, melegházasságban élő zsidót sosem buzizta és zsidózta a szekta. Sőt... Kijelenthetjük, hogy Sorosnak és ennek a palinak köszönheti a fidesz a sikereit.
Állandóan buziznak, zsidóznak, romáznak..., aztán nézd meg.
Pálinkás Pál
Mi lesz veled viktor??? Még a fliki segítségével is csak papírból tudtál beszélni,most ennek vége...
Pálinkafőző Rézüst
@Pálinkás Pál: azt is csak makogva, dadogva, száját nyaldosva, rángatózva...Hányinger...
Pálinkafőző Rézüst
@Aki Én: an egy nagyon jó zsidó barátom. Tényleg nagyon jó fej, gyerekkorom óta vagyunk barátok. Folyamatosan "zsidózik",mindenféle jelzőkkel. Ha én ezt tenném előtte, többet nem látnám, az biztos... Hát így van ez. A cigány cigányozhat, mi csak romázhatunk.. Már aki. Mert a krumplileves az krumplileves...Ugyebár...:)
Nessy
@anka: Akkor ezek szerint Orbán itt áll "ész nélkül"!
Pálinkafőző Rézüst
@anka: Margit monnya néki: nem, ez nem normális...:)))
maci0427
Vannak - Voltak - És Lesznek i mindig "tanácsadók " ! Amúgy mg sokaknak van !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.