Nagy humorzsák a Századvég politológusa! A seggnyalás-vonaton nincsen fék! Ahogy azt megírtuk: teljes hírzárlatot rendeltek el Orbán 3 hetes vakációjával kapcsolatban, titkolják a dolgozó nép elől, hol nyaral az Orbán-família. A mai Blikk valami oknál fogva Kiszelly Zoltánt, az állami százmilliókkal kitömött Századvég politológusát kérdezte az ügyről, aki az alábbiakat bírta nyilatkozni: “A miniszterelnök szeret egyszerű emberként utazni, évekkel ezelőtt például Angliába ment feleségével, testőrök nélkül. Elképzelhető, hogy Lévai Anikóval kettesben nyaralnak, és nem akarják, hogy felkeressék őket rajongók vagy a miniszterelnök politikáját ellenzők. Hozzátette: az is lehet, hogy nem akarják az embereket irritálni egy olyan külföldi úttal, amit egy átlagmagyar nem engedhet meg magának.”

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Orbán Lőrinc álruhában összekoszolta az Adriát!
RonaGyuri
ugyan csak félrefogalmazott; azt akarta mondani, hogy az Orbán funok rohamot kaptak! =))
Nessy
Na, ezt kutyának be ne adják, mert megvész szegény pára!
colibri
Nem is az az érdekes, hogy mit mond, -inkább hadar, levegőt is alig véve nyomja a hülyeségeit - hanem az, hogy ki mondja. ..és innentől az egész Kisszelly megszólalás a leszarom kategória.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.