Több helyszínen is feltűnt egy fekete terepjáró, de egyelőre nem lehet tudni, ugyanaz a gépjármű volt-e, és hogy van-e összefüggés a gyilkosságok közt.

Heten meghaltak, 38 sérültet ápolnak kórházban a péntek este óta történt lövöldözések eredményeként – írja a Chicago Suntimes. Egyelőre nem tudni, van-e összefüggés az esetek közt, bár több helyszínen is fekete terepjáróból nyitott tüzet ismeretlen elkövető.

Az első hét áldozat egyetlen lövöldözésben sérült meg, ez szombat hajnalban történt a város West Pullman nevű környékén, ahol egy parkolóban álldogáló társaságra nyitott tüzet egy ismeretlen férfi egy fekete terepjáróból, majd elhajtott – tájékoztatta a lapot a chicagói rendőrség. A sérültek közül egy a helyszínen életét vesztette, 

Később egy férfira nyitott tüzet valaki a Brighton park közelében: az áldozat az autójában ült, megállt egy piros lámpánál, amikor egy másik kocsi melléhúzódott és közvetlen közelről tüzet nyitott rá. Az ismeretlen támadó több lövést is leadott, áldozata a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Szintén aznap éjjel egy járdán álldogáló háromfős társaságból egy férfit megölt, kettőt megsebesített egy Ford terepjáróból rájuk lövő ismeretlen. 

Hajnali 2 óra körül egy ház előtt várakozó férfi lett gyilkosság áldozata: egy hirtelen lefékező járműből kiugrott két ismeretlen és pár lövéssel kivégezték.

Valamivel korábban egy utcán beszélgető társaságra lőttek rá egy arrafelé hajtó kocsiból, itt egy személy még a helyszínen, egy sérült pedig a kórházba szállítás után hunyt el.

Hajnali fél öt környékén egy 24 éves férfit lőttek le, aki egy kocsiban ülve várakozott. A rendőrség közlése szerint valaki odalépett hozzá és közvetlen közelről több lövést adott le a fejére és a felsőtestére, az áldozat a kórházba szállítás után elhunyt.

Egy másik gyilkosságban egy 26 éves férfi halt meg, aki egy nővel beszélgetett az utcán, amikor egy szintén fekete terepjáró húzott melléjük és a benne ülő lövéseket adott le rájuk. A nő csak könnyebb sérüléseket szenvedett.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Megőrült a világ! Tényleg megérett egy nagytakarításra! :(
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lópicigáspár
Megőrült a világ! Tényleg megérett egy nagytakarításra! :(
bencemacska
@lópicigáspár: De ki lesz a takarító?-:((((
lópicigáspár
@bencemacska: Jó kérdés! Feltételezhetően lesz rá vállalkozó.
bencemacska
@lópicigáspár: ma, 21:24
Az biztos!
Csak én már olyan sokszor mondtam, hogy rosszabb már nem jöhet. És sokaknak sikerült überelni az elődöket!
karma1
@lópicigáspár: @bencemacska: @human: Az Isten aldjon meg Benneteket!
Nezzetek mar utana, hogy igaz-e ez a hir vagy sem?
Mert en beutottem a gugliba a Chicago Sun Times -ot, es amikor lejott a gugliban a lehetoseg, akkor a Crime-ra kattintottam, es SEHOL NINCS EZ A HIR!
Ez mar azert is erdekes lett volna, mert a nemzetkozi hiradasokban sem lehetett hallani rola egyetlen botut se, MERT NEM TORTENT MEG!!!
B+ az alhirgyarto brigadjat a sarki jegesmedve!
(7 halottal, 38 sebesulttel ugyanugy a vezeto hirek kozott kene lennie, mint a barcelonai esetnek)
Ha mar Ti is bedoltok egy ilyen alhirnek, akkor mit vartok Mari nenitol, Pista bacsitol Also-P..afalvan???
Yoda69
@lópicigáspár: Csakhogy ebben a takaritasban zomeben artatlanok fognak odaveszni.
dragon86
@karma1: ahelyett hogy a hírben lévő linkre kattintva el vitt volna a forráshoz
lópicigáspár
@Yoda69: Az a kérdés ki az ártatlan? Mert ugye az is nyakig benne, aki ezeket a barmokat hatalomra segítette, vagy tevőlegesen, vagy csak a passzivitással.
karma1
@lópicigáspár: Akkor errol hogy a banatban nincs egyetlen nemzetkozi hir sem? Azert itt arrol is beszamolnak, ha csak egy aldozata is van egy terrorcselekmenynek, nem pedig 8... (nekem) reggel meg nem volt font a Chicago Sun Times oldalan , ezt halalkomolyan mondom...(Pedig valamennyire beszelek angolul, hihi...:o))))
lópicigáspár
@karma1: Látod mennyi különbség van az új-zélandi és az amerikai angol között!! :)))) A bratyóm mikor itthon volt bele nézett valamelyik angol hírműsorba... azt mondta, nagyon kellett kagylózni, hogy értse! :)))
karma1
@lópicigáspár: A kulonbseg oriasi, de az ujzelandi javara!...:o))) Egyebkent en BBC newst nezek, az viszont az egesz vilagra kiterjed, es "angol" angollal beszel.
(A baj az, hogy a neten se talaltam...:o)))
Na, csak kuldd ide a bratyodat, majd jol elviszem az erdobe! Tudok Neki olyan szavakat mondani, hogy az O szotaranak a kozeleben sincsenek, nem hogy benne,...:o)))))
Peller Anikó
@karma: már megint kezded, hol szeretnéd látni a híreket, tán a dorozsmai hírmondóban? Miért nem jó neked a Csíkágó Szán?

Miből tudod megállapítani, hogy egy hír igaz vagy sem? Ha már három portál lehozza ugyanazt?
karma1
@lópicigáspár: Na, most volt idom vegigolvasni a cikket, de tudod, b@ssza meg az ujsagiro az angol nyelvtudasat, vagy ha ertette, hogy mit kell leforditania,. es megis elferditette a tenyeket, akkor az annak a propellernek tudhato be, aki bekuldte a cikket.
A pontos forditas - es egyben a lenyeg: het embert lottek meg, es EGY halalosan.Akikbe valogatas nelkul belelott, 6-an megserultek, (3-at bal labon, egyet jobb labon, egyet hasba, egyet pedig feneken lottek,de mindet azonnal korhazba is szallitottak, ellattak, senkinek sem eletveszelyes az allapota.
Vagyis b@ssza meg a Propeller, ha igy hulyiti az embereket is. Es akkor persze nana, hogy nincs benne a nemzetkozi hirekben, mert nem terrorcselekmeny volt, hanem egy idiota betepett aranyifju elte ki magat.
Seven people were shot, one fatally, during a single mass shooting incident about 2:30 a.m.
Akkor forditom: Het embert lottek le, egyet halalosan, egy szoloban tomegekre tamadas soran, hajnali 2.30-kor.
Majd leirja, hogy egy bulinegyedbol tavozott a csoport, amikor egy SUV hajtott oda, es a sofor belelott a csoportba, majd gyorsan elhajtott - mondta a rendorseg.
A male, whose age was not known, was shot and pronounced dead at the scene, police said. -Egy ismeretlen eletkoru ferfi meg a helyszinen meghalt.
Kulonben ez a cikk rendszeresen osszefoglalja, hogy OSSZESEN hany embert lonek le, sebesitenek meg vagy rabolnak ki.
Kene tudnia egy kicsit a Propellernek. Igaz, meg a ruhest se tudtak megtanitani meg egy jo forditoprogram hasznalatara sem.
karma1
@Peller Anikó: Igazad vanm, csak a forditasbol. De ha a keresobe beirod azt, hogy Chicago Sun Tinmes es utana ramesz a Crimes menupontra a gugliban lehozott eredmenyek kozott, akkor annak az internetes oldalnak is le kellene ugyanazokat a hireket hozni.
A Propeller elso mondata mar a legnagyobb hazugsag maga:
"Több helyszínen is feltűnt egy fekete terepjáró, de egyelőre nem lehet tudni, ugyanaz a gépjármű volt-e, és hogy van-e összefüggés a gyilkosságok közt."
Az eredeti mondat:
"Eight people were killed and at least 50 others have been wounded in shootings across Chicago since Friday evening." = Nyolc ember meghalt, es legalabb 50 megsebesult Chicago szerte pentek ota."
NEM ebben az esetben, hanem az osszes gyilkossag szama 8 pentek ota, Csikagoban. Ami - mint tudjuk - az egyik legjobban fertozott varos gyilkossailag.
Az a szomoru, hogy soha a budos eletben nem fog kiderulni, hogy a nyelvtudas hianya, vagy a direkt csusztatas volt-e Propeller szandeka?
A tajekoztatasban mindketto tobb mint hiba: BUN!
Igaz, nem Orbanyisztanban...
verőce21
@karma1: Éjféltől reggel fél kilencig csak eljutottál ugyanoda, amit már a tegnap esti propi cikkben lehet olvasni.

(És ha én tettem fel a cikket, amíg a tűzijátékra várakoztam?) :)
karma1
@verőce21: Eloszor is: nem logok egesz nap a neten, mert rengeteg mas dolgom van...Masodszor meg ne jopofizzal, te is nagyon jol tudod, ha te teszed fel, akkor a cikk cime elott nem a Propeller van font.
Ha viszont megis te tetted fol, akkor siman le akarod tolni az emberek torkan a hazugsagot, csusztatast...
Szoval, egyik eset sem nyero, bolcsebb lettel volna, ha csondben maradsz...
verőce21
@karma1: (10:08) Ez a "bolcsebb lettel volna, ha csondben maradsz..." szólás csak rád vonatkozik, mert a tudálékosságod most sokoldalúan megmutatkozott. :)
karma1
@verőce21: Szoval ha valaki pontosan fordit le valamit, akkor az tudalekossag...
Aha... Az elferditett tenyek mind toletek jonnek...
hat ez vagy te , a hu fideszes troll...
A tenyek teged sem zavarnak, mint a tobbieket...
verőce21
@karma1: A válaszod rossz! És ismét a lényeg mellett beszélsz el. (Persze szándékosan, csak azért, hogy írjál.)
Ha már előző este megvolt ez a hír - ugyanúgy feltéve -, akkor éjfél után többször állítod, hogy ez nem igaz! Na ez a tudálékosság.
Aztán reggelre rájössz, hogy mégis úgy van, és nem kérsz elnézést, hanem azt írod támadóan, "siman le akarod tolni az emberek torkan a hazugsagot, csusztatast..." - Na ez a lipsi tempó! - az okoskodás.
karma1
@verőce21: NEM nyitottam ki a cimet, mert eloszor is nem erdekelt annyira, masodszor meg nem logok egesz nap a neten.
A hir akkor sem igaz abban a formaban, ahogy a magyar sajto lehozta, ha belegebedsz is. Ez tolem teljesen fuggetlenul igaz.
Nezegesd az aranyhalaidat, azoknak a tevekenyseget figyeld, ne az enyemet, hulye besugo troll!
verőce21
@karma1: A hír - valóban tőled teljesen függetlenül -, igaz! Péntektől sorolta az "eseményeket".
Elég lett volna csak megértened, ha a linked nem is nyitod meg.
Ehelyett csak a tájékozatlanságodat soroltad. Rajtad röhögött a fél internet. Tipikusan egy sokoldalúan képzetlen szocialista embertípus vagy.
karma1
@verőce21: Terajtad nem rohog a fel internet, mert megerti, hogy ilyenek is irogathatnak bele - lasd szolasszabadsag - , teged csak kurvara sza'nnak azert, mert egy kurva szot se tudsz mas nyelven, csak magyarul.
Viszont ez eppen eleg neked ahhoz, hogy a magyar nyelven irodo kamuhir-gyarto futyiszmedia etessen, mint egy retardalt 5 eves gyereket...
te mindent kritikatlanul beszopsz, mert nem tudsz semmilyen nyelven.
A guglin talalhatsz jo nyelvtanulasi programot, ha van idod, meg most sem keso...
Szoval lecci, ne farassz a baromsagaiddal, hanem inkabb keress valakit, aki PONTOSAN leforditja neked a szoveget, ha nekem nem hiszel.
verőce21
@karma1: Ha tudnál angolul, akkor már az első mondatban megtaláltad volna a cikk mondandóját! "Nine people were killed and at least 54 others were wounded in shootings across Chicago between Friday evening and Monday morning."

Úgyhogy ne fárisszál tovább! :)
1magyar
Azért ha egy jól irányzott lövés a gumikba kerül az sem tud tovább száguldozni.
Yoda69
@lópicigáspár: A magyar diktaturat is par millio szavazo tartja eletben, megsem mondanam a tobbi szavazora hogy bunosok az orban maffia regnalasa miatt.
Ugyanez igaz E.Koreara is. Sot. Ott mar egy rossz nezesert a fobeloves jar. Hal' isten mi meg nem tartunk ott, de ami kesik az nem mulik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.