A nevét nem hozták nyilvánosságra, de vélhetően a korábban már említett Anar Zinarov harcművészről lehet szó.

Elfogta az orosz rendőrség Andrej Dracsov erőemelő világ- és Európa-bajnok feltételezett gyilkosát – közölte belügyi forrásokra hivatkozva vasárnap éjjel az AmurMedia hírügynökség.

A gyanúsított nevét hivatalosan nem közölték. Dracsov egy habarovszki szórakozóhelyen vasárnap a hajnali órákban szóváltásba keveredett, majd összeverekedett egy másik vendéggel, aki egy forgórúgással leterítette a sportolót, majd többször is megütötte a fekvő ellenfelét. A 32 éves világbajnok a kórházban belehalt fejsérüléseibe.

A korábbi híradások szerint a rendőrség egy 25 éves, Anar Zinarov nevű harcművészt körözött, akivel Dracsov az éjszaka folyamán többször is összetűzésbe keveredett a szórakozóhelyen. Az első két alkalommal még le tudták őket állítani, a harmadik esetben fajult végzetes verekedéssé a dolog. A végzetes verekedésről készült videofelvételek felkerültek az internetre: ezen az is látható, hogy több nézelődő is figyeli az eseményeket – köztük a szórakozóhely biztonsági emberei –, de nem avatkoznak be, sőt többen filmezik is a verekedést.

 (MTI)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.