Éppen hordágyon tolták be a liftbe a nőt, amikor váratlanul elindulta lift.

Meghalt egy 26 éves nő vasárnap egy sevillai kórházban, miután kettévágta egy lift – írja a helyi spanyol forrásokra hivatkozva a 24.hu.

Rocío Cortés Núñezt egy császármetszéses szülés után vitték a szülészetre, amikor a baleset történt. A beszámolók szerint egy hordágyon tolták be egy liftbe, amikor a felvonó váratlanul elindult felfelé, és a teste beszorult.

A nőt szombaton vitték be a de Valme kórházba és vasárnap délelőtt, császármetszéssel adott életet harmadik gyermekének. A szülés után, nagyjából délután fél 3-kor egy hordágyon vitték a második emeltről a harmadikra. Amikor elkezdték betolni a liftbe a gyermekével együtt, a felvonó ajtaja kétszer is becsukódott, majd kinyílt.

További részletek itt.

Címlapkép: Youtube, illusztráció

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
Atya ég! Borzasztónál is borzasztóbb halál.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
36
Atya ég! Borzasztónál is borzasztóbb halál.
papa.49
Csókoltatom aki az ellenőrzéseket végezte !!!
Ez olyan lehetett, mint az iszapkatasztrófa előtti ,,búbosbankás,, ellenőrzés !!!
wagabund
a felvonók ilyen elindulása csak gépházi kézivezérléssel lehetséges, illetve úgy, hogy mind a négy elindulást akadályozó retesz át volt hidalva..(szerintem épp javította egy felvonós, és dirktbe indította a motort)
volvós
..." Az andalúziai egészségügyi miniszter, Marina Alvarez vasárnap este elmondta: a felvonó rendszeresen ellenőrizve volt, és legutóbb augusztus 12-én esett át vizsgálaton, és a szakértők mindent rendben találtak. A hatóságok vizsgálatot indítottak a baleset okainak kiderítésére."...
Olyan fideszes űgyészségi magyarázata van az egésznek...
Mintha csak M.o.-n történt volna...Már " ott " is ???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.