A görög hatóságok elfogtak ötvenhárom illegális bevándorlót, akik egyik észak-görögországi autópályája mentén gyalogoltak, miután egy embercsempész ott... hatóságok szerint a vasárnap kora reggeli órákban Szalonikitől 20 kilométerre északkeletre fellelt csoportban 41 iraki, öt afgán, öt eritreai és két szíriai volt úton, köztük 24-en fiatalkorúak. A migránsok arról számoltak be, hogy fejenként 2000 eurót (600 ezer forint) fizettek, hogy a török határról az embercsempészek teherautón elvigyék őket, de a sofőr egyszerűen sorsukra hagyta őket az autópálya mellett. A görög rendőrség a nap folyamán közölte: a Törökországgal közös határon őrizetbe vettek egy török kamionsofőrt, amiért állítólag négy afgánt szállított járművén Görögországba.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Megis, egy csempesznek mit kellett volna veluk csinalni?
Minden csempeszt a tettei elkovetese kozben leloni, aztan kerdezoskodni, a csempeszesre hasznalt jarmuvet AZONNAL megsemmisiteni, hogy a csempesz ne tudjon fordulni azonnal a kovetkezo fuvarral...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.