Testőr nélkül ruccanhatott ki Horvátországban többször is Orbán Viktor magyar miniszterelnök, aki Krk szigetén nyaralt jó három hétig a nyáron.

Testőr nélkül tűnt fel több helyen is idei horvátországi nyaralása alatt Orbán Viktor – értesült a Blikk

A lap úgy tudja, a punati étterembe tett kirándulásán sem volt vele testőr, pedig a külföldi útjai során a miniszterelnököt minimum két, a Terrorelhárítási Központ (TEK) állományába tartozó embernek kellene kísérnie. Ám erről a védett személy le is mondhat. A cikk szerint Orbán gyakran mozdul ki kíséret nélkül, maga is szokta vezetni hivatali autóját. A Blikk úgy tudja a kormányfőhöz közeli forrásból, hogy ezúttal is így történt, végig ő vezetett.

A lap azt is megtudta, az étterem vezetőjével lőtt közös kép miatt elhíresült punati éttermi látogatáson Orbánnal volt egy horvátul nagyon jól tudó férfi is – ám hogy ki lehetett, azt egyelőre nem tudták kideríteni. 

Korábbi horvát útjai során a Horvát Idegenforgalmi Közösség budapesti igazgatója, Marin Skenderovic volt mellette, aki a régebbi utakról is megosztott pár érdekességet. 

Orbán Viktor nem ragaszkodik fényűző szállodához. Korábbi vakációja során Ugljan szigeten egy magánházban lakott, Mljet szigeten pedig egy háromcsillagos hotelben foglalt szobát . (...) A csillagok számánál fontosabb Orbánnak, hogy szállása közvetlenül a tengerparton legyen, szép kilátással az öblökre, a szigetekre. Láthatóan élvezi a tengert, a végeláthatatlan kék vizet. Szeret hajózni és szívesen eszik halakat, tengeri herkentyűket. Előfordult, hogy a kettőt összekötötték: éjszakai halászatra indultak, s aztán a hálóba akadt halakat megsütötte ebédre a séf a hotelben

- mesélte el a lapnak Skenderovic, aki hozzátette: volt, hogy fáradtan érkezett a miniszter, akkor pár órás délelőtti napozás után aludni tért, de többször inkább futással kezdte a reggeleket a kormányfő.

A Blikk úgy értesült, az idei nyaraláson Krk szigetén közvetlenül a tengerpart mellett foglalt szállást Orbán, a közel három hetes lazítás alatt gyerekei is csatlakoztak pár napra.

(Címlapi kép: Tripadvisor)

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Testőr nélkül nyaralgathatott Orbán.
Akkor és ott ápolóknak hívták őket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@Veleda: (16:29 tennap)
Képzeld el az erdei állatokat miközben egy, a Balu által kijelölt
cserjésbe járnak majd rókázni" ;--))
Veleda
@kokopelli: Te! nehogy már mese rajzfilmet írjál a Kisgömböcről, még utóbb megszeretjük:))
kokopelli
@Veleda: ...a ti hibátok,ha mexeretitek! A filmem csak el fog gondolkodtatni,
de nem befolyásolni! Olyan Federico Fellini-s,csak egy kicsit jobb! ;--))
qxy
Testőr nélkül? Ha ezt én tudom, meg keresem és lenne egy két kérdésem.Egy hazug válasz, egy füles. Szerintem fél óra alatt agyon verném
bence
Nocsak ! Hogyan felbátorodott ! Vajon idehaza is meg merné ezt tenni ?!
bence
@RonaGyuri: ! Ekkora hájjal még ha éjjel nappal gyakorolna sem tudna futni !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.