Budapest — A főváros szívében, különösen a bulinegyed közelében lehet csak igazán látni, mennyire szeretik hazánkat a brit fiatalok, a londoni kormánynak köszönhetően azonban még több szigetországi turista érkezhet Budapestre. A Egyesült Királyság külügyminisztériumának tájékoztatása szerint ugyanis Franciaországgal, Belgiummal és több másik európai állammal ellentétben Magyarországot alacsony biztonsági kockázatú országgá nyilvánították, az egyik nagy brit lap pedig a legszebb, ám terrorveszélytől mentes úti célokat rangsoroló listáján hazánkat az előkelő kilencedik helyre tette. Szavazzon! Ön mennyire érzi biztonságban magát Magyarországon? A Daily Star nem győzte magasztalni Magyarországot, mint írják, az olyan történelmi városok, mint Budapest tele vannak építészeti szépségekkel és a vidék tájai is lenyűgöző látvánnyal szolgálnak. Az elmúlt évek terrorista merényletei jóval kockázatosabbá tették az öreg kontinens számos országát, a közép-európai térséget például...

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
Orbán tesz azért nem keveset hogy biztonságban is maradjunk.
mackoka46
Mennyire vagyunk biztonságban ?
Ennyire !

Pintér él a jogával, börtönre ítélt rendőrök szolgálhatnak tovább

hirtv.hu/ahirtvhirei/pinter-el-a-jogaval-bortonre-itelt-rendorok-szolgalhatnak-tovabb-1401876

Még ilyen aljasságot, hogy börtöntöltelék intézkedjen becsületes emberek dolgában !
quadrocopter
"Bár általánosan elfogadott tény, hogy Budapest több ok miatt sem szerepel a terroristák lehetséges célpontjai között, tavaly márciusban minket is megfenyegetett az Iszlám Állam (ISIS) nevű szélsőséges szervezet."

Ennyit a majréról! Tehát nem a rezsimen múlik, hogy itt nincs hajcihő!
nevemnick
Jó újság ez a Daily Star, rengeteg bomba nőt mutat be... :D
...de ez a Blikk honnan a f@szból vette ezt hírt... az a kérdés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.