Újabb eszközzel támad a Soros-birodalom, most éppen a “kormányzati médiafölényt” akarják megtörni a nyomtassteis.hu segítségével. Az oldal az eDemokrácia Műhely Egyesület égisze alatt jött létre, karöltve a Norvég Alappal, az Ökotárssal és más efféle alakulatokkal, akiket Soros György pénzel. Az eDemokrácia Műhelyt a PestiSrácok.hu még áprilisban szúrta ki és vette górcső alá, akkor egyik alapítványi taguk CEU-s A tüntetések fő aktivistái vagy nem dolgoznak, mint például a hivatalos Facebook oldallal rendelkező magyar Jeanne D’Arc, vagy egy olyan alapítványt jelölnek meg munkahelyként, aminek nulla(!) forint árbevétele van megalakulása óta. Az is biztosan a véletlen műve, hogy 2015. januárjában már a “Valódi demokráciát” oldal eseményét hirdették. Tudják, ez az az oldal, ahol a köztársasági elnököt például “bajszos szarnak” ábrázolják és az alábbi szervezetekkel ápolnak szoros kapcsolatot: Anonymous Operation Hungary Anonymous for Hungary (c3ll_0)Budapesti Anarchista Színház...

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
hetöndöe
Nehogy beszarjatok a nagy erőlködéstől Pesti Taknyok!:-)
quadrocopter
Mi a lószar ez a rezsimnyöszörgés? Milyen orgánumokat "vásárolt" fel Mészáros Viktor mostanában?
"Na ugye"! Akkor mi ez a vinnyogás?
Jól csinálják! B***tatni kell a koszos rezsimet, amikor és amivel lehet!
SystemError
@durbincs: Anyádat mennyiért adtad, hogy bekerülhess ebbe a munkakörbe?
desiro
Csak az idióták olvasnak ilyen lapokat mint dubrincs...
SystemError
@durbincs: Figyi már! Te retardált vagy? Úgy fogalmazol, mint ha az lennél. Most komolyan 8 általános megvan? A vesszőket azt random használod, de azt nem tudom megfejteni, hogy egyáltalán mit akarhattál leírni...
solidedge
Volt idő, amikor a Fidesz rendkívül igazságtalannak tartotta a nem kiegyensúlyozott médiát. Igaz ekkor baloldali többségű volt. Most hogy majdnem minden az övéké már igazságos. Ezt két embertípus érti meg. Az egyik a 60-as IQ alatti, a másik az elmebajos.
quadrocopter
@SystemError: Á, nem retardált, hanem simán buta...hi-hi-hi-hi...még a hollára" kérdezz rá, mert azt én sem tudtam megfejteni, mi az, bár mostanában, hogy ismerkedik az írásjelekkel, elhagyta a hollázást!

A polgarportal.hu-n tolják a "lullázás" című f@szomsetuggya mit a cikkek beharangozása előtt, nem sikerült megfejtenem azt se!
SystemError
Ripost-os. Olyan, mint bringás volt. Nem lennék meglepve, ha ugyanaz lenne. Takony Árpi bérleménye. Nézd meg mennyi ripost cikket küld be...:) A "nem itt lakó?" mit jelenthet?:)
SystemError
@durbincs: Hozzád ki szólt baszadék. Menjél vissza szopkodni Árpi f@szát. Nem kapsz fizetést így, ha nem nyomtatod a riposzt cikkeket. Még legalább 3-4 kell, hogy meglegyen a norma és a fizu..:)
SystemError
@durbincs: Ja és a fojtogatós szex közben ne írj kommenteket, mert hülyeségeket írsz oxigénhiányos állapotban. Az, hogy elsüllyedt, akkor szokták mondani, ha talált baszadék...:)
quadrocopter
@durbincs: "Sophokles" - vakarcs! Bár te meg a kultúra...
quadrocopter
@durbincs: "Sophokles" - vakarcs! Ez neked rejtvény, mi?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.