Holott nagyon is megcsinálta, már a 2012-es premiere is nagy siker lett, és a mai napig műsoron van. A hatóságok szerint azonban a darab sosem létezett. Augusztus 22-én Szentpéterváron letartóztatták Kirill Szerebrennyikovot, Oroszország egyik legismertebb rendezőjét. A rendezőt forgatásról vitték el, és rögtön Moszkvába szállították. Az ellene felhozott vádak szerint a 48 éves rendező a társaival együtt 68 millió rubelt – 300 millió forintot – sikkasztott el. A nyomozásban már korábban őrizetbe vették a Gogol Center könyvelőjét, az orosz média szerint terhelő vallomást tett Szerebrennyikovra, mondván, hogy a rendező pénzt mentett ki csak papíron létező cégeken keresztül, a Gogol-centerben lévő saját társulatára, a 7-es stúdióra és a Platform nevet viselő művészeti projektre.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ezektől még a derék Szakasits-unoka is tanulhatna

„Szentpéterváron letartóztatták Kirill Szerebrennyikovot, Oroszország egyik legismertebb rendezőjét”

A vád ellene az, hogy „társaival együtt 68 millió rubelt – 300 millió forintot – sikkasztott el”. Pontosabban ennyit kapott „a Szentivánéji álom című előadás elkészítésére kapott állami támogatásként”. S ez nem valósult meg. Legalább is az ottani Polték szerint. Ugyanis szerintük: nem bizonyíték a létezésre, hogy „2012 novemberében mutatták be nagy siker lett Oroszországban és külföldön egyaránt. Az előadásokról filmek, fotók, kritikák és beszámolók készültek.”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.