Vízágyúkkal távolították el csütörtök kora reggel a Termini római központi vasútállomás előtti parkban letelepedett migránsokat, akik kövekkel, üvegekkel dobálták meg a velük szemben fellépő rendőröket.

Helyszíni jelentések szerint utcai csatatérré változott Róma egyik legforgalmasabb közlekedési csomópontja, a Termini-pályaudvar előtti tér. A videót az Italia News tette közzé.

A vízágyúk és a rohamrendőrök lépésről-lépésre szorították ki a zöldterületeken, fák alatt, virágágyasokban letelepedett, többségében afrikai férfiakat. A rendőri fellépésre ébredt migránsok minden kezük ügyébe kerülő tárggyal válaszoltak: köveket, üvegeket és kisebb gázpalackokat dobáltak a rendőrökre.

Két férfit őrizetbe vettek.

A római idegenrendészet közleménye szerint a mintegy száz migránst korábban egy üresen álló közeli épületből távolították el. Más szálláslehetőséget ajánlottak fel nekik, de ezt elutasították, és szombaton a vasútállomás előtti téren telepedtek le, ami tele van buszmegállókkal és naponta több százezren haladnak át.

A hatóságok szerint a közterületen letelepedett migránsok veszélyt jelentettek, mivel főzéshez tüzet gyújtottak és ehhez gázpalackokat is használtak.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szep napot
En benzinnel ontoznem oket. Biztos nem gyujtogatnanak. Ha igen, akkor tevedtem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@durbincs: Bújj el vakarcs, szedik össze az idiótákat! Kinek a nevében mersz vonyítani?
quadrocopter
@durbincs: Bújj el vakarcs, szedik össze az idiótákat!
quadrocopter
@durbincs: Bújj el vakarcs, szedik össze az idiótákat! Felmosórongynak!
quadrocopter
@durbincs: Bújj el vakarcs, szedik össze az idiótákat!
Cefi
@quadrocopter: Le kell hogy b@sszalak! Miért vitatkozol egy migránccsal? Magyarokkal vitázz. Azok magyarul beszélnek, írnak, gondolkodnak. Ez a halfarkú szardarab hol van egy magyartól? Attól hogy valaki orbánbélféreg, még nem magyar. Sőt! Inkabb hazaáruló, magyarellenes, bértahó csicska.
quadrocopter
@Cefi: Szórakoztat, amikor látom, hogy eldurran az agya(helye) a vakarcsnak, ez rögtön meglátszik az írásán, mert nem képes kontrollálni, sportot űzök abból, hogy beleköpjek a levesébe, márpedig sportolni egészséges!
Nem tudja, hogy a mentálhigiénés szakos keresztlányomnak kiváló vizsgálati alany. anélkül, hogy személyes vizsgálat alá kellene vetni ráadásul helyben van! Jó szakdolgozati alany!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.