Elnöksége első három hónapjában 26 ezer eurót (7,9 millió forintot) költött sminkre Emmanuel Macron.

26 ezer eurót sminkelt el Macron 3 hónap alatt

(Fotó: Daniel MIHAILESCU/AFP)

A Le Point című lap írta meg, hogy az elnök beiktatása óta egy bizonyos Natacha M. sminkes egy 10, illetve egy 16 ezer eurós számlát nyújtott be a szolgáltatásaiért.

A francia polgárok érthetően rossz néven vették, hogy az amúgy a külsőségekben egyébként is jól teljesítő elnöknek miért kellett euróezreket költenie arra, hogy még jobban nézzen ki a nyilvánosság előtt.

Az elnök hivatala azzal indokolta a magas összeget, hogy a sürgősségi felár nyomta fel a költségeket, és azt ígérték, hogy a jövőben jelentősen kevesebbet költ majd az elnök az arcára.

A teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy nem Macroné a legdrágább elnöki arc. Francois Hollande negyedévente 30 ezer eurót, Nicolas Sarkozy 24 ezer eurót költött ugyanerre.

(hvg.hu)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

X-ray
Na, most hányom el magam. Mi a faxért sminkelteti magát egy fiatalember? Lassan a vén feleségének az unokájaként fog kinézni...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
36
Csóri franciák. Megszavazták ezt a cinikus és fellengzős, globalista, bankár majmot, csak nehogy Le Pen legyen az elnök, mert képes volt egyenesen beszélni.
Most már nem szeretik Macront.
Szerintem, Fillon lett volna a legmegfelelőbb elnök, még ha, a múltban hibát követett is el. Fillon legalább férfinak néz ki és úgy is viselkedik.
X-ray
Na, most hányom el magam. Mi a faxért sminkelteti magát egy fiatalember? Lassan a vén feleségének az unokájaként fog kinézni...
staro2
@36: tetszik ahogy sajnálos a "csóri franciákat"
Légy erős ez kölcsönös,ők is sajnálnak minket csak nem az elnöki smink,hanem a miniszterelnökünk miatt.
Egyébként tv felvétel vagy olyan nyilvános szereplés előtt amelyről hosszabb felvétel készülhet (tehát megvilágítás szükséges ) minden politikust sminkelnek.
Orbánt is.
36
@staro2: Legalább a két nép kölcsönösen sajnálja egymást, ha a vezetőik tojnak is rájuk.
Egyébként, az ilyen hiú marhák, mint Macron is, kiválló reklámarcai annak a törekvésnek, amit manapság a pénz lehúzásként a smink gyártók kitaláltak a férfiaknak. Mégpedig azt, hogy sminkeljék magukat, úgy, mint a nők. Ez borzasztó.(Nem titkoltan a nemek közötti külömbségek eltüntetése, összemosása is ezzel a cél.)
fekete
akor menyit koltott a felesegere,aki az anyja lehetne? 100 ezret? Ilyen betegekkel nem szabad
foglalkozni!
nezelodo
Az semmi ahhoz képest, amennyit a mi vezérünk költött a saját nagyszerűségének hirdetésére!
wagabund
gyanítom ebből a sminkből a kedves felesége őnaccsága is lecsippentett egy picínyt...
Ludmilla
még mindig jobb,ha sminkre költik,elmegyógyintézeti kezelésre mennének milliók a gráci klinikához
szaboria1
Látszik uborka szezon van! Mindenkit sminkelnek a tv műsorok miatt. Orbánt is sminkelik. Orbánnak is saját fodrásza van. Ez mindig is így volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.