Bestiális gyilkossági ügy végére tett pontot a floridai bíróság. Ha nem bírja az ilyesmit, ne olvasson tovább!Kibelezte a barátnőjét, mert szex közben egy másik férfi nevét mondta
Fotó: Daily Mail videó

Az eset még 2015 szeptemberében történt a floridai Sunrise-ban, de ítélet csak most született. 

A 26 éves Fidel Lopez két éve brutális kegyetlenséggel megölte a vélhetően magyar felmenőkkel rendelkező barátnőjét, a 31 éves Maria Némethet. A nő bűne annyi volt, hogy részegen az exbarátja nevét mondta szex közben. 

Lopez erre úgy begurult, hogy az eszméletlen nő hüvelyébe és végbelébe tárgyakat kezdett dugdosni: sörösüvegeket, hajvasalót, vagy a nő saját karját, könyékig...

A rémségek hatására a nőnek olyan súlyosan roncsolódtak a belső szervei, hogy a kínzás közben életét vesztette. A férfi a rendőröknek azt a mesét próbálta beadni, hogy Maria a vad szextől szenvedett ilyen súlyos sérüléseket.

Mivel Lopez végül elismerte tettét, nem végzik ki, de élete végéig börtönben fog ülni.

(Blikk, Daily Mail nyomán)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Következő van. Az ilyen spanyol-latin-néger, arab, etc.,stb... heves vérmérsékletűek. Déliek ilyenek. Benne van a vérükben. Stb. Ha ilyennel kefélsz, ez könnyen előfordul.
Ha a Hős utcai putriba születik a gyereked, akkor 100%, hogy kipróbálja a szipózást. Ha a Rózsadombra születik, akkor nem. A Lopez nevűek a putriból szoktak jönni. Szerintem tartozkodnia kellett volna a lánynak tőle. A hello, szia, mizujs lett volna a legmaximálisabb kapcsolat vele. Így járt.
fekete
Mi van Floridaba.> Cubai Mexicio drogosok,Kozelebe sem mehetsz a gazdagabb reszhez,
Az sem normalis aki oda utazik! A moslek bankok leg tobbje a bank masinat is a hatso utcai
oldalakra teszik,ahol ezrevel vannak a keregeto drogosok,Es vegyel ki akor ott penszt! Orulj
hogy nem csaptak agyon.Ez a Nagy MIAMI.
lópicigáspár
Ismét egy gyönyörű szösszenet a magyar mentalitásból! "A nő bűne annyi volt, hogy részegen az exbarátja nevét mondta szex közben."
Kiemelendő a "részegen" szó! Most erre mit is kellene mondani!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.