Kis Mindszent városát nem találja Magyarország térképén, sőt egyik országén sem. Így nevezik egymás között a fiatalok a hollandiai Harlingent, ahová Mindszentről közel harminc férfi ment dolgozni az elmúlt másfél évben.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Jo otlet volt ez Berecki urtol, de amig szijjaspetya fejeben az orbani utasitasok zsonganak, o max. egy no-go zonaba latogatna el - ha volna ilyen ott -, mert gunarnyakunak nem erdeke, hogy boldog embereket lasson Magyarorszagon kivul . (Belul ugyse lat, de nem is erdekli, hogy hogyan elnek az emberek).
Nessy
Mikor érdekelték Szijjártót a tények? Mindig, mindenki megsért, le hülyéz, ha egy rossz szót szól Orbán kormányáról. Már perben - haragban van a fél világgal.Aztán mikor valahova "ellátogat", olyan laudációt mond, hogy csak kapkodjuk a fejünket, hogy most "mi van"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.