Az ENSZ-főtitkár antiszemtitizmussal kapcsolatos szavaihoz illesztették be a képet a Soros-ellenes plakátról. António Guterres ENSZ-főtitkár elítélte az Izrael-ellenes, modern antiszemitizmust, az Új Kína, vagyis a kínai állami hírügynökség pedig mindennek illusztrálásához egy magyar Soros György-ellenes plakátot választott. Az Új Kína hírügynökség ugyanerről a hírről számolt be, illusztrációként pedig egy székesfehérvári Soros-ellenes plakátot választottak idén júliusból. A képaláírásban az szerepelt, hogy Magyarország legnagyobb zsidó szervezetének vezetője szerint a kormányplakátok antiszemita érzelmeket keltenek, és a plakátok eltávolítását követelte.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Nem hallom Szijjártót hőbörögni és elítélni a kínai kormányt amiért támadják Magyarországot. :D Ilyenkor látni, hogy mennyire képmutató, hazug és gyáva gazemberek Orbánék.
RonaGyuri
a dologban az minden estre igaz, hogy: a magyar kormány antiszemitizmusát jól demonstrálja ez a plakát kampány!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.