Villák és szállodák is megnyílhatnak a menekültek előtt. Az olasz maffia kiterjedtségére is rámutat az olasz hatóságok új ötlete: hatszáz lefoglalt épületet szánnak a bevándorlók elszállásolására Róma, Nápoly és Milánó térségében. Az épületek között lakóházak, villák, szállodák, irodaházak, gyárépületek vannak, ezek „migránsszállásként” való felhasználásáról az olasz belügyminisztériumban egyeztettek az érintett önkormányzatok képviselőivel. Az épületek hasznosítása azért is sürgető, mert Olaszországban rendszeressé váltak a bevándorlók általi épületfoglalások. A menekültstátusért folyamodók közül ugyanis az olasz állam nem tud mindenkinek szállást adni, ezért a bevándorlók maguk próbáltak javítani helyzetükön.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troll5
Mese habbal! Ez csak a műmájer duma!!! Bizonyos olasz üzletemberek lepaktáltak Brüsszellel és havi 1100 Euro / hó költségért a saját Szicíliai ingatlanjaikban (pajták, istállók, stb.) lejárt szavatosságú konzervekkel etetik a migránsokat! Magyarul tenyésztik őket!!! Ennek az embercsempészek csak a töredékét keresik ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.