Dél-Afrika - A rendőrséget gyomorforgató látvány fogadta, miután átvizsgálták a gyógyító házát. Dél-Afrika - A rendőrséget gyomorforgató látvány fogadta, miután átvizsgálták a gyógyító házát. Hirdetés Korábban már a Blikk is beszámolt arról az esetről, amikor egy kannibál férfi besétált a rendőrségre, hogy feladja magát. A hatóságok nehezen hitték el azokat a szörnyűségeket, amiket a férfi állított, de a házához érve bebizonyosodott, hogy igazat beszélt a gyógyító. Egy családos édesanya maradványait találták a helyszínen, akit megerőszakoltak, megöltek, majd meg is ettek a kannibálokból álló csoport tagjai. Zanela Hlasthwayo, egy másik anyuka július óta nem került elő, az ő maradványait találta most meg a rendőrség, miután az egyik gyilkos mindent bevallott a rendőrségen. A nyomozók emberi füleket, valamint más belsőszerveket is találtak a helyszínen, de előkerültek a nő véres ruhái is. Az áldozat testvére nyilatkozott is a BBCnek : "Csak elképzelni tudjuk, hogy...

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
Dél-Afrika... az apartheid idején a kontinens Svájca volt. Aztán jött az egyenlősdi... látszik is... Rhodesia is bejárta ezt az utat, csak korábban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
@durbincs: Nem tudod lenyelni a nagy cumit, mi? Kínlódsz he?Szar napod van ma is, leszopattad magad, mert te ennyit tudsz! Égsz, mit a tarló he?
Majd megszokod!
quadrocopter
@durbincs: "He"? Égsz még-he? Szellemi rövid-gatyesz he?
quadrocopter
@durbincs: "He"? Égsz még-he? Szellemi rövid-gatyesz he?
quadrocopter
@durbincs: "He"? Égsz még-he? Szellemi rövid-gatyesz he?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.