Szakadékba zuhant és meghalt egy magyar egyetemista múlt héten Olaszországban. Az eset részleteit egyelőre homály fedi.Egy papot gyanúsítanak az Olaszországban lezuhant magyar fiatal halála miatt
Fotó: Pixabay

Egy nemzetközi tábor vendégeként tartózkodott Monterosso al Mare városában a szerencsétlenül járt férfi. A tragédiát megelőzően társaival vacsorázott a kegytemplom melletti szálláson, amikor rosszul lett, levegőre ment, majd a sötétben átesett az utat a szakadéktól elválasztó sövényen, az esést nem élte túl.  

A Bors szerint olasz lapok arról írnak, hogy egy helyi plébánost, a 70 éves Dona Carlo Brizzit gyanúsítottként hallgatták ki az üggyel kapcsolatban. Úgy tudni, mulasztás miatt vonhatják felelősségre.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
isten úgy akarta, h a drága fiatal test ne lehessen a 70 éves papé? A keresztények istene semmit nem tesz hiába, nyugodjunk meg az ő akaratában és akinek kedve is van hozzá meg ismer is egyet, mondjon imát érettük.
KisGenyo2
Talán be akarta GINA-zni a plébános úr a fiút, de elmulaszott vigyázni rá? Vagy ezt hogy?
KisGenyo2
Egy nemzeti parkot beperelhetek azért, hogy leestem ott egy fáról és eltört a lábam? Mondván miért nem volt ott védőháló, vagy fáramászást tiltó tábla? XD Beteg egy világ ez...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.