Döbbenetes felvétel került elő az olaszországi Parma városából. Videóra rögzítették, ahogyan egy magáról megfeledkezett migráns agyba-főbe ver egy buszsofőrt.

Durván összeverte a buszsofőrt a migráns – videó
Kép: Youtube

Egyre durvább az ellentét Olaszországban a helyiek és az Afrikából özönlő menedékkérők között. 

A legutóbbi balhé Parmában tört ki, amikor egy buszsofőr odébb akarta tessékelni a járműve elé letáborozó migránsokat. Erre válaszul egy feldühödött férfi felszállt a buszra, és összeverte a sofőrt – írja olasz forrásokra hivatkozva vaz Origo. A többiek a buszt kezdték el ütögetni, és szidalmazták a vezetőt.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Hol vagytok migránsvédők??? Ilyenkor látszik tisztán hogy ennek a szemét népségnek hol a helye...nem Európában!!!Hiányoltam a rendőrt aki helyszínen agyonlőtte volna!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
ilyenkor kell ajándékokkal elhalmozni a sérelmet szenvedett migránsokat, hadd lássák mi az úri modor...a bunkó sofőrt kirúgni.
Pálinkás Pál
Hol vagytok migránsvédők??? Ilyenkor látszik tisztán hogy ennek a szemét népségnek hol a helye...nem Európában!!!Hiányoltam a rendőrt aki helyszínen agyonlőtte volna!!!
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Palika, nehogy már magad alá üríts! A százezerből akad 10-20 renitens?
Itthon meg a buszsofőr tahóskodik!
Mi a gond? Működik a digóknál is a hatóság!
sokanvagyunk
A sofőr dolga a vezetés, a menetrend betartása, nem a takarítás-terelgetés - indult volna el...
Pálinkás Pál
@quadrocopter: Ha százezerből annyi lenne a balhés,akkor nem lenne bajom,de sajna az ellenkezője igaz!!! 100 ezerből talán 10-20 nevezhető embernek!!!
sokanvagyunk
@sokanvagyunk: Ez egy kicsit erős volt... Mentségemül szolgál, megtanultam átutazóként, vendégként, vagy ha másokhoz segítséget kérve mentem volna - viselkedni. Persze ha erőszakos honfoglalóként, követelőzve mennek tömegesen népcsoportok mások hazájába, birkák gyülekezete és nem hazáját védő nép amelyik ezt hagyja.
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Mert a buta agyad ennyit akar látni! Te mennyivel vagy különb a teveszaron főző, sivatagi nomádoktól a primitív felfogásoddal? Semennyivel!
Köss biztosítást ha fosol!
human
Elfogni és irány a bíróság. Ennyi.
lópicigáspár
Én egy picit egyszerűbben gondolkozok ezen a téren. Fogat-fogért és ha netán elpatkol, így járt!
human
@Pálinkás Pál: Hagyd már ezt a hülyeséget. Hibás a logikád neked és a társaidnak mint mindig. Először is például én nem a migránsokat, hanem a menekülteket védem. Ezek közül pedig azokat akik megbecsülik azt, hogy itt befogadják őket. Azokat védem akik hasznos része akarnak lenni új hazájuknak. Ők vannak többen, csak ők nem balhéznak és ezért te nem is veszed észre őket ahogy a híradó sem. Bűnözőket, rabszolgatartókat, szadista gyilkosokat találsz az európaiak közt is. És igen, ezeket mind el kell fogni és meg kell büntetni.
Hagyd abba ezt az átlátszó, demagóg propagandát.
Pálinkafőző Rézüst
@Pálinkás Pál: Paligyerek! Hány BKV sofőrt (+Volán) vernek össze nálunk rendszeresen?? Oszt nem a migráncsok, vazze! Mijafaszé mész te az olaszországi Parma városába vazze, amikor itthon ugyanez van??, Csak bennszülöttekkel, vazze!! Nóóóóóóóóórmális vagy??? Csak kérdem szerényen...
Rockxy
És akkor ez úgy van, hogy ha a törvény egy csendes, biztonságos zugból békésen nézi, hogyan zúzzák tönkre egymást a garázda magyarok, akkor ugyanazt a vendégek is megtehetik, néhány hatósági ejnye-bejnye kíséretében?
Nem elég a magunk baja?
volvós
Ezek nem "menekültek, vagy migránsok ", hanem a helyi kupleráj
nigger kurvái és a stricijeik...Bárhol a világon megtalálhatók !!
Kíváncsi lennék arra, hogy a helyi rendőrök és a karabínerik
hol kávéztak ebben az időben ???
JAJMÁR
Migráncs =

@Pálinkás Pál: határozd meg. Te olyan okos vagy... én màr nem tudom mit is kell érteni e szò alatt. Te boztos tudod a tutit amit kèpzelegsz :)
fekete
Kellenek ilyen majmok Europaban.Ezeket meg fel sem engednem a buszra.
Pálinkás Pál
@human: Ami szerinted demagóg propaganda,azt az élet fényesen igazolja...ahová ez a népség beteszi a lábát,megszűnik a nyugalom,a béke!!!De neked is felteszem a kérdést,hetek óta nem tudtatok válaszolni rá...mi szükségünk van ilyenekre??? Ja..és légyszíves,sorolj fel pár dolgot az elmúlt 300 évből,ami előbbre vitte a világot,és Afrikából származik!!!...Ja hogy nem tudsz??? Hát látod ezért nem kellenek,ezek csak lelakni tudnak mindent...elpusztítani,aztán továbbállni!!!
Pálinkás Pál
@Pálinkafőző Rézüst: Ha már így megszólítottál...az itthoni esetek zömét is migráncsok követik el,csak őket kicsit előbb ette ide a fene a Gangesz partjáról...és mivel Európa így is épp elég szennyezett,nem kell tovább importálni a salakot!!!
papa.49
Egy helyes kis ladikban útnak indítani a volt lakóhelye felé, ha közben elpatkol hát így járt !!!
nezelodo
Milyen szerencse, hogy nekünk nincsenek ilyenek a környezetünkben, sem BAZ Megyében sem a nyóckerben sem Somogyban és sehol máshol!
verőce21
Elképzelhető, hogy a plüssmacit hiányolták a fekák.
Nessy
@Pálinkás Pál: Akkor itthon is agyon lehet lőni pár buszsofőrt vegzálót!
magyarbakancs
Természetesen össze fogdosni őket és vízi-póló mecset játszatni a fehér cápával velük.
A győztes csapat meg játszana a Nílusi krokodilokkal.
Pálinkás Pál
@Horizont: Durva akkor lesz,ha a liberális majmok maradnak hatalmon...indulhatnak nyugodtan...ha plüssmaci helyett 7.62-es várja őket!!!Azért nevetségesek vagytok...azért mert ezek a tudatlan állatok túlszaporodnak,és felélik mindenüket termelés nélkül,azért mi európaiak szívjunk??? Olyan jól szabályozta a természet a népszaporulatot..csak abba is belekontárkodtatok...
wagabund
mint már számtalanszor írtam, ezek közt a hazájukban én csak egy elpusztítandó fehér féregnek számítottam...még akkor is, ha a munkánk nélkül élni sem tudtak volna..ettől még boldogan meg akartak lincselni...hiába mondtam, hogy én magyar vagyok, fingjuk nem volt hol is van az az izé..csak a fehérembert látták (ráadásul szőke, és tényleg fehér)

hogy miért?

mert soha nem lehet kitörölni ezen országok lakóiból azt a sérelmet, amit a fehérek okoztak nekik a gyarmatosítás alatt...
most törlesztenek...szerintük. azt állítják nekik (vissza)jár az, amit a fehérember elvett tőlük.

úgyhogy őrizzük csak a határainkat, mert megnézhetjük magunkat.

véleményem szerint
Pálinkás Pál
@Horizont: az értő olvasással neked van bajod...leírom tisztán,ennél egyszerűbben nem tudom...semmiféle feketét,arabot nem akarunk ide,akár "menekült" akár migráns...világos???
quadrocopter
@durbincs: Cicire vakarcs, szombaton is szopás van neked! Az ilyen primitívek imbecilektől nem megy a szekér, mint te!
Jozefina
Olaszország helyzetéből adódóan kényszerül fogadni a menekülteket. Ezek összzsufoltan (legtöbbször embertelen körülmények között élnek). Várják a csodát, hogy történjen velük valami!! Közben bizony előfordul, hogy a feszültség hatására szakad a cérna!!!
Az Egyesült Királyság magyarországi nagykövete mondta:
"A második legerősebb európai gazdaság a miénk, 2040-re mi leszünk a legnépesebb európai ország – éppen a bevándorlásnak köszönhetően."
Akkor most mi van???
quadrocopter
@durbincs: Cicire vakarcs, szombaton is szopás van neked! Az ilyen primitívek imbecilektől nem megy a szekér, mint te!
quadrocopter
@Horizont: Ó, hát ez a vegetáció egy büdös tahó, primitív állat, buta, mint 6 pár rendőrcsizma!
És ez nem vicc!
quadrocopter
@durbincs: Megint sok a kérdőjel, paraszt, ideges vagy, zavart vagy, szétszórt vagy, értelmetlen vagy, egyszerűen buta vagy!
mackoka46
Ez a sztori nem ér fel a gyilkos magyar rendőrrel, akinek a haja szála sem görbült.
Tehát a szégyentelen botrány országa féke vesztett hatalmától jobban tartami kell, mint bármelyik migránstól.

propeller.hu/itthon/3303186-fordulat-igazoltatas-kozben-meghalt-ferfi-ugyeben?all#c1945021
karma1
@quadrocopter: @mackoka46: Aha,... Valoban brutalis video... Nagyon,.. Es ugye en lattam rosszul, hogy a sofor rugja le a migranst? Mert a verekedes ugy kezdodik, hogy a sofor rug...
Hat tenyleg... Ezek nagyon brutalisak...
A budapesti 1-es villamoson nem migransok, de meg csak nem ciganyok, hanem unatkozo tinedzserek rugdaljak le a kutyat a villamosrol... Nehany het garazdalkodasuk utan a rendorseg is ugy gondolta, hogy kicsit meg kellene erositeni arrafele a jarorozest...

Es az is remlik, hogy a pesti Alkotmany utca kornyeken unatkozo fiatalok gang-ben jarva egyedulallo noket tamadnak le, felrantjak a szoknyajukat, megfogdossak oket,... Ezek se migransok - nem is tortenik semmi sem ezugyben, pedig Magyarorszag legjobban bekamerazott teruleterol beszelunk...
En, - es meg joparan errol az oldalrol, akik ehhez a cikkhez is nyilatkoztak - nem esz nelkul, es nem mindenaron vedjuk a MENEKULTEKET,- akik NEM egyenloek a MIGRANSOKKAL- , hanem azt probaljuk elmagyarazni, hogy ha valaki a hatarokhoz erkezik, akkor 100 menekultbol (refuge) nem 100 fo a terrorista...

Mivel en is, es a tobbiek is melyen eliteljuk az eroszakos es egyeb buntetteket is, egy budos szoval nem allnank ki egy terrorista vagy bunozo mellett sem, barmilyen borszinu is legyen.
Ez a video szamomra annyiban volt erdekes, hogy a busz teljesen ures volt (mar? me'g?) es az az egyvalaki, aki csinalta a telefonnal a felvetelt, csak o volt a buszon a soforrel egyutt.
Hol vannak a rendorok? Es igen, vigyek el, mert garazda.
Akkor most hany ilyen eset is van? Mert az Unioban 580 millio ember el, az ilyen eseteket meg szazalekban sem lehet igazan kifejezni.
Bunozes mindenhol van - mindig is volt - csak akkor nem volt sem internet, sem okostelo,. Most mindenrol pillanatok alatt hirt kaphatunk.
quadrocopter
@durbincs: Megint sok a kérdőjel, paraszt, ideges vagy, zavart vagy, szétszórt vagy, értelmetlen vagy, egyszerűen buta vagy!
Pálinkás Pál
@karma1: akkor arra válaszolj,miért van hogy ahol sötét bőrüek laknak,egekbe szökken a bűnözés!!!
quadrocopter
@karma1: Bizony, hogy jól látod, néhány iskolázatlan übertahó - nem akarok durbincsozni, ezét csak buta állatként jelölöm - csinálná a hangulatot, főleg ez a bazári majom!
Nem véletlenül köpök a levesébe!
karma1
@quadrocopter: A baratnom sajnos az 1-es villamossal kell, hogy kozlekedjen hetente ketszer, mert orvoshoz jar, mellrak-tulelo, O mondta (irta) nekem, hogy halalfelelme van az 1-es villamoson, de sajnos nem tudja kikerulni, sajnos, azzal a legrovidebb az utja. (Ez kb. egybeesett a kutya lerugassal). NEM migransok voltak, de meg csak nem is romak... Unatkozo 15-18 evesek, akik felvettek telefonnal a baromsagaikat, barmit csinalt valamelyikuk, annak nyoma volt...
A sajat , allo autojaban varakozo mernokkel meg az allami emberek szorakoznak, hogy belehal...
Van, akinel mar annyira hatott az agymosas, hogy barmibe kepes belemagyarazni a migransokat (akik refuge-k, nem migransok!), mert ha valamit sokszor sulykolnak az agyba, akkor az elobb-utobb nyomot hagy...
sokanvagyunk
A videót nézve azért vigasztal az a tény, hogy itt a Propin amellett hogy szomorú vagy felháborító, sok eseteben vitát generáló cikkek vannak - a hsz-elők között nem pofonok csattannak, hanem kulturált barátságok, sőt tartós szerelmek is köttetnek le nem szállva egymásról, vagy mint régi házastársak "zsörtölődnek" egymással?... - de lehet, hogy rosszul látom.
quadrocopter
@durbincs: Megint sok a kérdőjel, paraszt, ideges vagy, zavart vagy, szétszórt vagy, értelmetlen vagy, egyszerűen buta vagy!
Csizmás Kond
@karma1: ...a verekedés kezdetéről beszélsz vagy a video kezdetéről ???...mert nem ugyanaz...
quadrocopter
@durbincs: Ideges vagy tapló, nyomod a kérdőjeleket esztelenül, ami nálad nem is csoda, ritka buta egy jószág vagy, spirituszba ültetve kéne téged mutogatni, elrettentő példának!
quadrocopter
@durbincs: Ideges vagy tapló, nyomod a kérdőjeleket esztelenül, ami nálad nem is csoda, ritka buta egy jószág vagy, spirituszba ültetve kéne téged mutogatni, elrettentő példának!
quadrocopter
@durbincs: Ideges vagy tapló, nyomod a kérdőjeleket esztelenül, ami nálad nem is csoda, ritka buta egy jószág vagy, spirituszba ültetve kéne téged mutogatni, elrettentő példának!
quadrocopter
@durbincs: Ideges vagy tapló, nyomod a kérdőjelet esztelenül, ami nálad nem is csoda, ritka buta egy jószág vagy, spirituszba ültetve kéne téged mutogatni, elrettentő példának!
quadrocopter
@durbincs: Ideges vagy tapló, nyomod a kérdőjelet esztelenül, ami nálad nem is csoda, ritka buta egy jószág vagy, spirituszba ültetve kéne téged mutogatni, elrettentő példának!
quadrocopter
@quadrocopter: Ideges vagy tapló, nyomod a kérdőjelet esztelenül, ami nálad nem is csoda, ritka buta egy jószág vagy, spirituszba ültetve kéne téged mutogatni, elrettentő példának!
quadrocopter
@durbincs: Ideges vagy tapló, nyomod a kérdőjelet esztelenül, ami nálad nem is csoda, ritka buta egy jószág vagy, spirituszba ültetve kéne téged mutogatni, elrettentő példának!
quadrocopter
@durbincs: Örök vesztes vagy gyökér! Mert primitív vegetáció vagy!
Ideges vagy tapló, nyomod a kérdőjelet esztelenül, ami nálad nem is csoda, ritka buta egy jószág vagy, spirituszba ültetve kéne téged mutogatni, elrettentő példának!
vladimir putin
a migránsok is emberek, ugyanúgy mint a cigányok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.