50 ezer radikális iszlamista lehet Európában, öt éven belül új fajta támadások jöhetnek. 35 ezer radikális iszlamista él Nagy-Britanniában, több, mint bármelyik más európai országban – mondta Gilles de Kerchove, az EU terrorizmus elleni küzdelem koordinátora. Szerinte 3 ezer ember miatt van igazán aggódnivaló, küzülük 500 embert figyel a brit titkosszolgálat, az MI5. Franciaországban 17 ezer, Spanyolországban ennél kevesebb, de több mint 5 ezer radikális ember él. Belgiumban nagyjából 2 ezer emberről van szó, közülük 500 ember járt Szíriában. "Nem szeretnék konkrét számot mondani, de Európában több tízezren, több mint 50 ezren lehetnek. " Azt mondta, ki kell választani a legveszélyesebbeket, akiket állandó megfigyelés alatt kell tartani. Arra is figyelmeztetett, az Iszlám Állam öt éven belül cyber-támadást intézhet atomerőművek vagy légiirányító-rendszerek ellen, orosz hackerek lefizetésével.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ha számokat tudnak, akkor tudják a hozzá tartozó neveket és címeket is!!! Riogatás helyett takarítani kellene!!!
Nessy
Az orosz hackerek ellen ki fog fellépni? Csendben okoznak kárt a világnak! Őket nem vegzálja Putyin, csak az ellenzéket!
Nessy
@durbincs: Sok évtizedik volt szerencsém élvezni a jelenlétüket, majd hallgatni a "Ruszkik haza" szöveget. Csak ha X-t fetisizáljuk, akkor Y-t se avassuk szentté!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.