Sanghajban készült a felvétel, melyen az látszik, hogy két rendőr földre visz egy nőt, akinek a csecsemője is a kezében van, így mindketten nagyot koppannak a betonon.

A nő karján a csecsemővel kezdte el lökdösni a rendőrt és abban a pillanatban, ahogy a másik kiszáll az autóból egy pillanat alatt a földre küldik a nőt, nem sokat törődve azzal, hogy közben a kezében lévő csecsemő is hatalmasat esik. A járókelők szaladtak rögtön oda, hogy felsegítsék a kicsit, amíg édesanyjával a rendőrök próbáltak megbirkózni.

(Bors)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Gyakorlatilag örüljön neki, hogy nem lőtték le! Szerencséje, hogy a rendőrök tanultak önvédelmet és nem lett nagyobb baja! Sosem értettem, miért érzi magát felsőbbrendűbbnek az, akinek a karján egy gyerek van, épphogy neki duplán kellene vigyáznia, hisz két életért felelős!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lópicigáspár
Gyakorlatilag örüljön neki, hogy nem lőtték le! Szerencséje, hogy a rendőrök tanultak önvédelmet és nem lett nagyobb baja! Sosem értettem, miért érzi magát felsőbbrendűbbnek az, akinek a karján egy gyerek van, épphogy neki duplán kellene vigyáznia, hisz két életért felelős!
volvós
Az a " csecsemő " kb 2-3 éves gyerek...
fekete
Akor utaz ezekhez a ferde szemuekhez! Hiaba amerika ma'r mukodik ott is!
percsi
@lópicigáspár: Nem volt itt akkora ellenállás, nem voltak vészhelyzetben a rendőrök, ezért idejük lett volna átgondolni, és a gyermek védelmének érdekében másképp leszerelni a nőt. Gondolom kiképzést kaptak arról is, hogy ilyen esetben vigyázniuk kell mások testi épségére, még vészhelyzetben is. A rendőrök kiskorút bántalmaztak, akár meg is halhatott volna az a gyerek, szerintem kijár nekik a büntetés!
lópicigáspár
@percsi: Akkor véleményed szerint, ha gyerek van a kezemben, belerúghatok a rendőrbe!? Akár az IA! Élő pajzs! Gratulálok! Éljen az anarchia!!!
division
@lópicigáspár: Ennyi erővel akár pisztolyt is foghatna bárki egy rendőrre csak mert gyerek van nála.
percsi
@lópicigáspár: Ne forgasd ki a szavaimat! Olvasd el még kétszer-háromszor amit írtam, hátha megérted! Én a vétlen gyermeket sajnálom, csúnyán bántak vele, és nem az anyját, aki megkapja a neki járó büntetést. Egy nőt simán le lehet szerelni, elő lehet vezetni úgy, hogy a karon ülő gyermek ne sérüljön. Ha ezt egy képzett rendőr nem tudja megoldani, ott kell hagynia a hivatását és menjen a kocsmába hőzöngeni, ott legénykedjen, ha mer.
@division: Sima lökdösődésről van szó, nem rugdosásról, fegyverhasználatról, ne keverjetek, mint az NDK-s turmixgép!
Szerintem egy apa sem hagyná szótlanul, még ha az asszony meghibbant akkor sem, hogy a gyermekét földhöz vágják.
lópicigáspár
@percsi: Tehát először megkérem szépen, hogy adja át a gyereket, én szépen párnára teszem, addig igaz üt ver az anyuci, de a gyerek legalább biztonságban van és szépen pihen a párnán. Anyuci még mindig ver, na akkor most verem földhöz! Hát a nézőközönség biztos rajtam röhögne egy hónapig!
Na akkor elmondom a kényszerítő eszköz használatát megelőző intézkedéseknek: Először is felszólítás, hogy a jogsértő cselekményt fejezze be! Ha nem használ Ismételt felszólítás, hogy kényszerítő eszköz használata következik! Anyuka csak nem fér a bőrébe és lökdös! felmérem, hogy fenn áll e fegyveres támadás veszélye - a kínai rendőrök igen jól látták, hogy anyucinál nincs fegyver, ezért se gumibotot, se egyéb fegyvert nem használva, élve testi erejükkel megfékezték a jogellenes cselekményt, anyuci mehet a kaptárba, a csimota mehet apucihoz, vagy ha nincs a gyűjtőbe! Szakszerű, hatékony intézkedés volt a felvételen látható és sajnálatos, hogy anyucinak nem volt annyi esze, hogy felmérje azt, hogy a gyermekét veszélybe sodorja!
Szóval, nem forgatom ki a szavaid, de mondd meg, mi a fenét kellett volna rendőrnek tenni? Nekem nem jutott eszembe épkézláb megoldás, ami a gyerek javára válhatott volna.
cikicakk55
Na itt az eredménye annak,mikor egy cikket úgy raknak fel,videóval megspékelve,hogy az olvasó,néző embernek fogalma sincs mi miért történt.Mindenki a saját szemlélete szerint itél,aminek persze itt az eredménye .Lópici reálisan látja a dolgokat,gondolom Ő férfi és még talán ismeri is a rendőrség jogait,kötelességeit.@prcsi gondolom nő és mint nőben sokkal erősebb az anyai ösztön mint egy férfiben.Szinte biztosra lehetett venni,hogy ebből vita lesz.Szerencsére itt azért normális keretek közt maradt( eddig) A legnagyobb hibát az csinálta,aki ezt a cikket felrakta mint hírt,úgy,hogy mi döntjük el,miért történt így.Ez tisztességtelen az anyával, a rendőrökkel és az olvasókkal szemben is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.