Brutális csoportos erőszakra derült fény Olaszországban, miközben annak a menedékkérőnek a pere is megkezdődött, aki egy 19 éves önkéntes lányt erőszakolt meg tavaly egy freiburgi menedékszállón. A fiatalt korábban már börtönbe zárták, de a rácsok mögött töltött két év után kiszabadulva újból támadott. Letartóztattak egy kongói menedékkérőt az Adria olaszországi partszakaszán fekvő Rimini mellett, aki a vád szerint fiatal fiúkkal együtt tömeges erőszakot követett el egy lengyel nő ellen egy strandon. A brutális támadás ügyében a húszéves migránson kívül három fiatalkorút is előállítottak, a csapat olasz sajtójelentések szerint nem sokkal később egy transznemű nővel is elbánt egy közeli parkban. A migráns és fiatal társai előbb rátámadtak a Rimini melletti Pesaro strandjánál pihenő párra, a férfit megverték, majd arra kényszerítették, hogy végignézze, ahogy feleségét bántalmazzák. A férfi végül egy olyan erős ütést kapott a fejére, hogy elájult. A parton sétáló helyiek találtak...

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
@quadrocopter: A hirado.hu-n olvasottak miatt ugyanúgy sírhatnékom van, mint a habony és mészáros szennylapjaitól. :-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Szeparepa2: Az elmúlt hetek hiradásait látva, itthon már is lehet kezdeni! Egyért sem kár. nem lehet mentség a drog, meg az alkohol. Amilyen erősen harcolnak a dohányzás ellen, legalább a fele erővel kellene harcolni a pia ellen is! Pedig egy doboz Pall Mall után még senki nem gyilkolt, nem karambolozott. Annál inkább részegen.
F_Viktor
@quadrocopter: A hirado.hu-n olvasottak miatt ugyanúgy sírhatnékom van, mint a habony és mészáros szennylapjaitól. :-)
quadrocopter
@F_Viktor: Hülyéknek szól - hülyéktől!
karma1
Erdekes,... Ezekrol a borzalmas eroszakolasokrol kizarolag a helyi tudositok es a nemzetkozileg maximalisan kompetensnek szamito BBC News sem tud, nincs rola irodalom...
Nagyon jo lesz, ha vegre a hazugsag leleplezo applikacio vegre mukodni fog... Akkor ennek a hirnek pont annyi lesz mar a szuletese pillanataban,...:o))))
1magyar
Majd elfogynak a turisták ezekből a tengerparti országokból akik fogadják ezeket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.