Keménységre buzdítják az összes országot, tegyék világossá, hogy tűrhetetlen amit Varsóban és Budapesten csinálnak. Az amerikai központú Carnegie Endowment Institute for Peace a világ egyik legbefolyásosabb külpolitikai kutatóintézete, 1910 óta igyekszik befolyásolni az USA külpolitikáját, és azóta nyílt már központja Moszkvában, Bejrútban, Pekingben, Új Delhiben és Brüsszelben is.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
A lényegben egyértelműen igaza van

A 444.hu olvasta el a carnegieeurope.eu cikkét

A „Defending EU Values in Poland and Hungary” című írás abból indul ki, hogy „After years of heating up, the EU’s values crisis is close to boiling point”.
Azaz annak nézett utána, hogy „ha engedik őket tovább rombolni a jogállamiságot, akkor maguk is az EU széteséséhez járulnak hozzá.”, mármint a „két barát” Magyarország és Lengyelország randalírozásairól van szó!
A cikk egyik legfontosabb mozzanata az a rész, ahol (a444.ho fordítását használom): „az EU-t úgy alkották meg, hogy a tagállamok közti bizalmat alapnak vették. Azt feltételezték, hogy a jogállami alapkövetelményeket mindenki betartja, és így van egy közös kiindulópont, ami alapján dolgozni lehet. Az új tagokkal szemben szigorúak a jogállamisági követelmények, de a bent lévők ellenőrzésére már nincs protokoll.”
Pálinkás Pál
@RonaGyuri: Nos...igaz lenne amit írsz...ha arra is lenne protokoll hogy egy banya...mindenki megkérdezése nélkül elárassza Európát salakanyaggal!!!Vagy szerinted az jogállamiság hogy számolatlanul ,ellenőrizetlenül beengednek embereket a világ forrpontjairól,akik aztán utána különböző bűncselekményekkel hálálják meg???
RonaGyuri
@Pálinkás Pál: ne igyál már kora reggel, mert akkor ilyen baromságokat írogatsz! =))
Pálinkás Pál
@RonaGyuri: Mutass rá mi a baromság benne???
RonaGyuri
@Pálinkás Pál: te ezt úgysem értenéd, így jobb ha nem iszol! =))
justhpeter
@Pálinkás Pál: Miért kellett a migránsokat "szállodáztatni" a Keletiben ? Miért kellett a migránsok ezereit regisztrálás nélkül az osztrák határra szállíttatni és onnan Ausztria felé szélnek engedni ? Kinek és milyen célját szolgálta ez ?
Pálinkás Pál
@justhpeter: Azért kellett "szállodáztatni ,mert a libsi nyomorultak így is hörögtek.../meg kellett orbán játszmájához,hogy tapasztalja meg az egyszerű ember mit is jelentenek a migránsok...,nem olyan rózsaszín köd,mint zsohárék állítják!!/ Ha rajtam múlt volna,egy migráns sincs a Keletinél,de az országban sem...
Pálinkás Pál
@RonaGyuri: ÓÓÓÓÓÓÓÓ...nem tudsz válaszolni igaz???Ez a ti bajotok,agyhalottak vagytok,megindokolni nem tudjátok...rögtön előhúzzátok a náci mantrát,meg a rasszistázást!!!
Sehol nem hallottam még libsi seggfejtől hogy miért jó nekünk ez az áradat...
RonaGyuri
@Pálinkás Pál: te retardált barom te beszélsz agyhalálról aki európa egyik vezetője, és annak az országnak a hamarosan újra kancellárja, akik pénze nélkül már rég éhen-döglöttünk volna, s az imádott dagadt törpéd pénzért szophatna Putyinnak, nem élvezetből, neked van bőr a pofádon banyázni???
Pálinkás Pál
@RonaGyuri: Kussoljál féreg...nyald fényesre az arabok valagát...utálom orbánt mint a szart...mellesleg a kérdésre megint nem feleltél te szellemi toprongy!!!
RonaGyuri
@Pálinkás Pál: ha nehezedre esik is próbálj meg viselkedni! =))
Pálinkás Pál
@RonaGyuri: Szóval libsik..ti szapulhatjátok a másikat..." te retardált barom" /idézet tőled/ ha titeket ergyáznak nem tudjátok elviselni mi???De a kérdésre még mindig nem feleltél gyengeelméjű!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.