Heidelberg - Paradicsommal dobták meg Angela Merkel német kancellárt egy választási gyűlésen. heidelbergi belvárosban, szabad téren nagyjából háromezer ember előtt tartott gyűlésen megjelent egy kisebb csoport ellentüntető, akik igyekeztek sípolással és kiabálással megzavarni a rendezvényt. A többi között azt harsogták, hogy a kancellár hazaáruló, és el kell tűnnie.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
A németeknek is kinyílik a bicska a zsebükben. 67 éves korukig dolgozzanak és tartsák el a szapora migránsokat,akik segélyként 930 eurót kapnak havonta, alig kevesebbet mint egy német dolgozó ember.
Equus1
ezt a derék magyar nép soha nem tenné orbánnal, még akkor sem, ha minden sarokra stadiont építtetne. Nem azért, mert tiszteli, sokkal inkább azért, mert a Fekete Sereg gondoskodik a biodíszletről.
quadrocopter
@1magyar: Ne színezd!

85-392 euró között valahol, havonta.

A kérdés megválaszolására a focus.de cikkéből szemezgetek pár információt.

Az, hogy egy menekült Németországban mennyit kap készpénzben többféle dologtól is függ, de átlagosan 85-392 euró között mozog az az összeg, amit a szociális juttatásokon felül megkaphat egy menekült.

Amíg valamelyik befogadóhelyen van valaki, addig a napi étkezést, szállást ingyen megkapja, ezen felül egyedülálló személyeknek 143 euró zsebpénz jár, míg a további családtagoknak 113 euró, a gyerekeknek 85-92 euró jár kortól függően. Az érkezéskor kapnak egy kezdőcsomagot is, valamint ruhaadományokat.

Azok, akiknek sikerült kijutniuk egy a helyi önkormányzat által kiutalt lakásba, természetesen nem kell lakdíjat fizetniük, a család első felnőtt tagja 216 eurót kap, míg a többi felnőtt és gyerek 133-194 euró közötti összeget kaphat kézhez havonta. Ezen felül a lakhatási költségeket is átvállalják (gondolom itt az alapvető dolgokat fizethetik, mint a villany, víz, fűtés, szemétszállítás, stb. költségeit).

Nem szeressük az "alternatív tényeket" - koma!
Pálinkás Pál
@quadrocopter: Aha...akkor álld az összes költségemet,/lakhatás,rezsi,étkezés.../ és még mellette adj a családomnak több mint 1000 Euro zsebpénzt...tetszene libsi???
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Világosoggyá', mintha már írtam volna neked!

logout.hu/bejegyzes/stanlee/mennyit_kap_egy_menekult_nemetorszagban.html

Tagoltan olvad, hogy megértsd!
Pálinkás Pál
@quadrocopter: No akkor számolj a családfő kap 200-at...a többi pedig 90-150 között...olyanok mint a cigók,tele vannak gyerekkel,tehát kényelmesen kijön az ezres...mellesleg miért kéne a boxost ingyen ellátni mindennel...no látod ezért lesznek egyre durvábbak a dolgok...Tudod senkinek nem tetszik hogy ezek a férgek idejönnek,ingyen megkapnak mindent,és hálából legyilkoilják az embereket!!!Európa előbb -utóbb fel fog ébredni...és akkor ti libsik is repültök az imádott csöcseléketekkel!!!Remélem akkor is vered majd a melled hogy velük vagy!!!
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Kaptál egy linket, elolvastad - gondolom - több dolgom nekem ebben a tárgyban nincs!
Megfeszülhetsz, a tények ettől még tények - színezés nélkül!
"... ezek a férgek idejönnek,ingyen megkapnak mindent,és hálából legyilkoilják az embereket!!!"
Mind? Vagy csak pár őrült barom!.
Pálinkás Pál
@quadrocopter: Erről a kérdésről az áldozatok hozzátartózóival beszélgess el!!! Mellesleg,kapj elő egy térképet...merre vannak a világon a "forró" pontok...aztán írd le ide hogy miféle emberek laknak ott...és miért kellenének Európába!!!
kokopelli
@1magyar: Már írtam neked,hogy a 67 év az egy általános hazugság!
Keresd ki és olvasd el! Ne hazudj a hamis hallottak után! :--)))
Peller Anikó
Valóban, ha a banya nem hazaáruló akkor senki. Nemcsak a szűkebb hazáját adta el a gyilkos patkányoknak hanem egész Európát.

Tömegbe hajtani szándékosan, hogy minél több ártatlan ember haljon meg mert gyaur.

Minél több ember felrobbantani, szitává lőni azért mert gyaur.

Az igazhitű idióta gyilkosok beengedése Európába igazán keresztyéni jóságos humanitárius emberbarát filant trópikus cselekedet banyaországban, rohaggyonmeg minden leprás simogató.
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Mire izmozol emberke? Nem olvastad/láttad, amint a terrorcselekményben meghalt kiscsávó apja megölelte az imámot?
Akko' mos' mi va'?
quadrocopter
@Peller Anikó: Nyilván azért van még hatalmon mert hatalmas hazaáruló! Nem?
1magyar
@quadrocopter: Öreglány! Szeressük a tényeket, te írtad le. Egy önkormányzati lakás bérleti díja 800 euró.
Amiket leírtál, mind megkapják, szerinted mennyit kell ezekért dolgozni Németországban?
quadrocopter
@1magyar: Ott van neked is link, olvasd el!
Peller Anikó
@quadrocopter: hát ennek semmi köze a hatalmas seggéhez, azért van hatalmon mert választások előtt vannak még.

De elég néhány allagakabár lövöldözés az utcán vagy egy diszkóban és a banyával feltörlik a németek a padlót.

Ha szerencséje van és megússza akkor megússza. De nem biztos.
quadrocopter
@Peller Anikó: Mintha jelen pillanatban is vezetne. Már volt allahakbar, késelés meg lövöldözés, továbbra is ő a királynő!
Ki kell várni a végkimenetelét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.