Ma lesz ítélet a kvótaperben, a magyar és a szlovák állam nyújtott be keresetet a migránsok uniós szétosztása miatt. Szerdán hirdet ítéletet az Európai Bíróság a menedékkérők elosztását célzó uniós mechanizmus ellen benyújtott magyar és szlovák kereset ügyében. A bíróság illetékes főtanácsnoka júliusi állásfoglalásában a magyar és a szlovák kereset elutasítását javasolta, mondván, a felperesek jogi érvei nem állják meg a helyüket. Völner Pál államtitkár bízik benne, hogy a luxemburgi testület nem politikai alapon dönt majd. Szánthó Miklós szerint pedig ellentmondásos érvelések láttak napvilágot a kvótahatározat végrehajtásának kötelező érvényét illetően, így a fő kérdés, hogy a határozat szeptember 26-án valóban hatályát veszti-e, vagyis ideiglenes döntésnek minősül-e. A döntés után több forgatókönyv is elképzelhető

Forrás: origo.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
origo.hu? Ugorgyunk. Ezt már ismergyük, még valami?
GeoCravker
A tétel hatodát már teljesítette a Rogán, Habony & Co bevándorlásügyi nagyharácsoló-üzem
division
@quadrocopter: Na igen, ha mondjuk a Népszabadság írta volna el is hinnéd. Miért nem lehet a tényeket elfogadni? Egyáltalán miért kell ennyire a migránsok pártján állni? Mert szemét Orbán? Nem komoly érv.
quadrocopter
@division: Aha, hányszor nyomtak be hamisított híreket a nyalogány kitartott sajtók és onlájnok?
Zárt meccsen 2500 néző, mint a legutóbbi? Miért szúrta a Geci szemeit a Népszabi? Mert lebuktatta utoljára tetű Rogánt.

A menekültek pártján emberiesség kérdése állni, ahogy 200.000 '56-ost is felkaroltak, akik szintén menekültek voltak! Csak ezért!
wagabund
..."a luxemburgi testület nem politikai alapon dönt "...

hát mi alapján? a ma felolvasott ítéletet merkel már egy évvel ezelőtt a kezébe nyomta a tanácsveztőnek...-ezt felolvasod, és nem árullak be a nejednek, te vén kéjenc...értvevagyok?
division
@quadrocopter: Azért a kettő nem egy és ugyanaz. Itt muszlimokról, vallási fanatizmusról is szó van, egy merőben más kultúra. Nem ez a megoldás, hanem ahonnan jönnek ott kellene a nagyhatalmaknak rendet tenniük, de sokkal egyszerűbb elhelyezni őket minden országban.
quadrocopter
@division: A befogadó országon múlik, hogy kiket fogad be, az 1294 fő befogadásával kapcsolat senki nem határozta meg., hogy ennyi muszlim lehet, vagy annyi szír keresztény! Hát igen, ott kéne rendet tenni, küzdenek is érte, de itt tartanak!
fekete
Europai Biropsag es Brusszel rakja bele ----aszt.Merkelhoz vigyek. Merkell ADOTT ZOLDET EZ-EKNEK A sajzeknek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.