A Nézőpont Intézet tizenegy közép-európai országra kiterjedő közvélemény-kutatása alapján a térségben élő nagyjából 157 millió választókorú polgárból közel 106 millió utasítja el a migrációs kvótát. A felmérés ugyanis rámutat, hogy a vizsgált országokban elsöprő többség ellenzi a migrációs kvótát, a nagyjából 157 milliós választókorú népességből közel 106 millióan. A migrációs kvótát a választókorú szlovákok 94, a csehek 93, a bolgárok 89, a magyarok 87, a szlovének 83, a románok 82, a lengyelek 74, a horvátok 71, míg a szerbek 70 százaléka utasítja el. A kérdés a németeket és osztrákokat is megosztja ugyanakkor, e két országban a megkérdezettek közel fele (Németországban 50, Ausztriában 46 százalék) ellenzi az elképzelést

Forrás: magyaridok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cs.n.
Országonként ezer főt kérdeztek telefonon. Arról sajnos nem szól a fáma, hogy hány ezren küldték el őket az anyjukba, mire ez összejött.
szep napot
Ki orul ki akarja a menekulteket a kvotat a magyar ellenzeken kivul? Hat senki. Ez olyan kerdes, hogy ki szeretne szunyoginvaziot vagy arvizet.
RonaGyuri
@durbincs: blabla baromságok, honnan tudják???
RonaGyuri
@cs.n.: nagyon jogos a felvetésed; ja és mitől lenne minta???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.