A hirtelen haragú kisöcs ragadott kést, mert akadozott a net.

Egy húszéves massachusettsi férfi amiatt áll bíróság elé, mert leszúrta a bátyját egy otthoni vita után. Azon vesztek össze, kinek a kütyüitől lassult be a wifi – számolt be róla a Buzzfeed.

Megölte a tesóját, mert lassú volt a wifi

Timothy Record halálosan megsebesítette bátyját, a 23 éves Nathan Recordot kedden éjszaka, amikor összevesztek, kinek hány digitális eszköze használja épp az otthoni wifit, és ezzel mennyire lassítja be a másik nethozzáférését. A vita verekedésbe torkollott, melynek során a báty lökdöste és megütötte az öccsét, akinek erre elszállt az agya, lerohant az emeletről a konyhába késért, majd visszaérve mellbe szúrta a bátyját. Az édesanya hívta a mentőket, akik a helyszínen még élve találták Nathan Recordot, aki a kórházba szállítás után halt bele sérüléseibe.

 

A testvéreknek már komoly múltjuk van különféle erőszakos cselekmények okán a hatóságok előtt. Ügyvédje szerint Timothy Record "nagyon feldúlt mind a bátyja halála, mind a saját helyzete miatt", a szerdai bírósági meghallgatáson mindezek ellenére az öcs nem vallotta magát bűnösnek.

Fotó: Pixabay / Public Domain Pictures CC0

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.