Igen, annak a bizonyos elsőrandis párnak a női fele. Elmesélte, miért is gondolta jó ötletnek, hogy kidobja az ablakon a székletét...

Kiállt a világ elé a nő, aki arról lett híres, hogy beszorult egy fürdőszoba ablakának két üveglapja közé, miközben megpróbálta onnan valahogy kiszedni a saját székletét. Azt, amit egy jól indult Tinderes randi után, a srác lakásának vécéjében pottyantott, majd nem tudott lehúzni, és ezért úgy gondolta, inkább kidobja az ablakon. Amikor ez nem sikerült, megpróbálta megoldani a helyzetet, de csak még cikisebbé tette – az estének végül a tűzoltók vetettek véget "miután összeszedték magukat" – írta később randipartnere, a 24 éves Liam Smyth a történtekről.

Az eset női főszereplője érthető módon nem szerette volna sem a nevét, sem az arcát adni a történtekhez, de egy Reddit posztban most megosztotta a világgal a saját érzéseit a világtörténelem jó eséllyel legbizarrabb randijáról. A Daily Mail ez alapján járta körbe teljes mélységében a történetet, fotókkal gazdagon illusztrálva, sőt egy videón még Smyth is megszólalt nekik.

Igen, én vagyok!

"Igen, én vagyok az elhíresült Shirehamptoni Szardobáló. A barátaim csak Miranda Harthoz (ismert brit komikus – a szerk.) hasonlítanak" – írta a kommentelők kérdéseire a lány, aki "szó szerint térden állva" könyörgött és kért bocsánatot Smythtől a történtek után. "Nem vagyok büszke arra, amit csináltam, de az emberek jókat röhögnek rajta, és ha ezzel boldoggá teszem őket, akkor nem fogok panaszkodni. Pánikreakció volt, ami történt, és pár pillanat múlva már tudtam, hogy rettenetes hiba volt ezt tenni".

Megszólalt a kakis randival világhírűvé vált lány

Jó, de mégis honnan jut eszébe ilyesmi az embernek???

Ezt a kommentelők kérdezték, és erre is megvan a válasz: "A Twitteren olvastam egy sztorit egy nőről, aki becsomagolta és a táskájába tette a kakát – táskám nem volt, és nem tudom, miért gondoltam, hogy akkor az ablak lesz a legjobb megoldás. [...] Egy széklet a kertben fura lett volna, de nem annyira hozzám köthető. Úgy értem, olyan környéken lakunk, ahol sok a csöves, szóval megúszhattam volna... amúgy meg nem volt olyan hatalmas, csak a vécé volt trükkös".

Ami nem öl meg, az megerősít

A kommentelők felvetették, hogy simán hagyhatta volna a francba az egészet (meg a csomagot az ablakban), és valamivel kimentve magát leléphetett volna a sráctól. Igen, a lánynak ez is eszébe jutott: "Leléphettem volna, de egyszerűen nem tudtam volna ezt megtenni vele. Előfordul, hogy hozok rossz döntéseket, de szeretem azt gondolni magamról, hogy nem vagyok rossz ember, és szemétség lett volna ezt tenni. Ő viszont annyira jó fej volt, velem együtt nevetett az egészen ahelyett, hogy kiröhögött volna." 

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.