Az ötszáz fős sziget idén száz menekültet tervez befogadni, pedig senki nem kényszeríti őket: egyszerűen úgy látják, ezzel mindkét fél nyer.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cs.n.
Most komolyan, cuki mosolygó kislányos fotó a menekültek illusztrálására? Azé' ne legyünk már ennyire rózsaszín szemüvegesek. :) De működhet a dolog, mert kis közösség.
"A nagyvárosokban a bevándorlócsaládok többnyire egy tömbben élnek, így elveszítik a kapcsolatukat a valósággal. Mindenki mindent ugyanúgy csinál, és egyfajta belterjes enklávé keletkezik. Nekem ilyen tekintetben is szerencsém volt, mert egy kisvárosban nőttem fel. Ott is voltak bevándorlók, de nem olyan tömegben, mint a nagyvárosokban, és így a holland külvilággal sokkal intenzívebben érintkeztünk."
Ezt Khalid Boudou migráncs író mondta a Magyar Narancsnak még 2012 elején.
magyarnarancs.hu/konyv/marokko-mas-tortenet-78168
Minden lehetséges, meg mindennek az ellenkezője is, mindenesetre sok sikert kívánok a Tilos szigetieknek ezügyben.
bakegya
NÁLUNK A GYERMEK AZ ELSŐ...de nem az enyém,meg a szomszédaimé,meg a harmadik negyedik falubelieké-hanem a határainkon túliak!
...de legbiztosabban a mi lábunkra állított MÉSZÁROS ORBÁN VICCTOR LÁNYAI FIAI...ÍGY ŐRIZZÜK MI SZOLIDÁLISAN A HAGYOMÁNYAINK-szó nem eshet MAGYARORSZÁGON MENEKÜLTEKRŐL,de még be-ki vándorlókról se...KIVÉTELEK AKIK BEFIZETNEK a rogán-habony bankszámlájára...úgy hallottam...aztán még azok a jó arabok is jöhetnek akik orbán familiával jó baráti-barátnői,már már rokonyi-üzleti kapcsolatot ápolgatnak belügyesen.D
1magyar
Ezzel le is mondtak a szigetükről. 20 év múlva már nem lesz ott egy görög sem. Ha másért nem csak mert teleszülik a migrik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.